Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yan Park Sensörleri Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar.2016 Titanium focusumun yan park sensörleri çalışmamaya başladı kış günlerdi bazı zamanlar ön park sensörü de çalışmıyor ortadaki ekranda geriye felan taktığımda o aracın önünde felan çıkan semboller gözükmuyor.Aracım henüz 3500 kmde yardım edebilir misiniz ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sebebi acaba neden kaynaklanıyor olabilir ki? Başına gelen biri varsa illa ki yardımcı olacaktır.çünkü bu siralarda aracimi servise goturmem imkansiz gibi duruyor.

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Gökberk Gözalan yazdı:

Sebebi acaba neden kaynaklanıyor olabilir ki? Başına gelen biri varsa illa ki yardımcı olacaktır.çünkü bu siralarda aracimi servise goturmem imkansiz gibi duruyor.

Gökberk'cim sen değil de, en az 2-3 yaş büyük birinin götürmesi daha iyi olur tabii :) 

Yanıtlama zamanı:

Vitesin sol bölümünde bulunan park sensörlerini devre dışı bırakan düğmeye araç çalışırken uzun süre basılı tutun uyarı sesi gelecek eğer düzelmez ise yetkili servise gitmeniz gerekecek ...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yakup abi tesekkur ederim ancak 6 yildir araba kullaniyorum her ne kadar ehliyetim olmasada tabi kii guvenlik kurallarina uyarak ve babamdan izin alarak :D babam bu sira gorevde o yuzden goturemeyiz maalesef :(

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Gökberk Gözalan yazdı:

Yakup abi tesekkur ederim ancak 6 yildir araba kullaniyorum her ne kadar ehliyetim olmasada tabi kii guvenlik kurallarina uyarak ve babamdan izin alarak :D babam bu sira gorevde o yuzden goturemeyiz maalesef :(

Güzel kardeşim ne kadar güzel kullanırsan kullan; senin o arabaya o yaşta binmen çok yanlış, hele ki ehliyetin yoksa! Türk ceza kanunlarına göre senin o aracı sürmemen lazım! Sadece kendi canına değil trafikteki bir çok kişinin (yaya veya sürücü) canına kastediyorsun!  

Yanıtlama zamanı:

sensörlerin temziliğini sağladın mı, kar buz kaplı mı vb..

araç sıfır mı alındı.. sensörlerin iç tarafında lastik var, ince yuvarlak, hata var mı bakabilirsin..

benim arka tampon boyandı biri hafif içeri kaçık gibi ama sıkıntı çıkarmadı şükür..terar söküp taktırmadım bir sensörü

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.