Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397457 Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar.2016 Titanium focusumun yan park sensörleri çalışmamaya başladı kış günlerdi bazı zamanlar ön park sensörü de çalışmıyor ortadaki ekranda geriye felan taktığımda o aracın önünde felan çıkan semboller gözükmuyor.Aracım henüz 3500 kmde yardım edebilir misiniz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397459 Biz değil de yetkili servis bu konuda yardımcı olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl Yazar comment_397461 Sebebi acaba neden kaynaklanıyor olabilir ki? Başına gelen biri varsa illa ki yardımcı olacaktır.çünkü bu siralarda aracimi servise goturmem imkansiz gibi duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397462 6 dakika önce, Gökberk Gözalan yazdı: Sebebi acaba neden kaynaklanıyor olabilir ki? Başına gelen biri varsa illa ki yardımcı olacaktır.çünkü bu siralarda aracimi servise goturmem imkansiz gibi duruyor. Gökberk'cim sen değil de, en az 2-3 yaş büyük birinin götürmesi daha iyi olur tabii Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397499 Vitesin sol bölümünde bulunan park sensörlerini devre dışı bırakan düğmeye araç çalışırken uzun süre basılı tutun uyarı sesi gelecek eğer düzelmez ise yetkili servise gitmeniz gerekecek ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl Yazar comment_397519 Yakup abi tesekkur ederim ancak 6 yildir araba kullaniyorum her ne kadar ehliyetim olmasada tabi kii guvenlik kurallarina uyarak ve babamdan izin alarak babam bu sira gorevde o yuzden goturemeyiz maalesef Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 20169 yıl comment_397556 8 saat önce, Gökberk Gözalan yazdı: Yakup abi tesekkur ederim ancak 6 yildir araba kullaniyorum her ne kadar ehliyetim olmasada tabi kii guvenlik kurallarina uyarak ve babamdan izin alarak babam bu sira gorevde o yuzden goturemeyiz maalesef Güzel kardeşim ne kadar güzel kullanırsan kullan; senin o arabaya o yaşta binmen çok yanlış, hele ki ehliyetin yoksa! Türk ceza kanunlarına göre senin o aracı sürmemen lazım! Sadece kendi canına değil trafikteki bir çok kişinin (yaya veya sürücü) canına kastediyorsun! Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 20169 yıl comment_397603 sensörlerin temziliğini sağladın mı, kar buz kaplı mı vb.. araç sıfır mı alındı.. sensörlerin iç tarafında lastik var, ince yuvarlak, hata var mı bakabilirsin.. benim arka tampon boyandı biri hafif içeri kaçık gibi ama sıkıntı çıkarmadı şükür..terar söküp taktırmadım bir sensörü Aralık 31, 20169 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın