Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 20178 yıl comment_450006 Reyiz bişey soracaktım yeni araç alacağım plakasi m ile başlayan araçlar sadece minibüs ve yabancı uyruklu araç sahiplerine veriliyormus bende mfk plaka alacağım adım Muhammed Furkan kılınçatar olduğundan yardımcı olursan sevinirim ve aracının modeli kaç abiBöyle bişey mi? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 20178 yıl comment_450009 Aynen doğan kurban abi nasıl alabilirim böyle bir plakayı siz nasıl aldınız --0 dakika sonra eklendi-- 9 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Böyle bişey mi? Aynen dogan kurban abi nasıl alabilirim siz nasıl aldiniz bu plakayı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 20178 yıl comment_450011 ek tampon neyle tutturuldu? acaba çıkartıldığında iz vs. bırakıyor mu ayrıca güzel ama bence arka tampon çok yakın olmuş yere önden resim var mı ayrıca? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20178 yıl comment_450026 Aynen doğan kurban abi nasıl alabilirim böyle bir plakayı siz nasıl aldınız --0 dakika sonra eklendi-- Aynen dogan kurban abi nasıl alabilirim siz nasıl aldiniz bu plakayıEmniyette istedim. Birazcık da bağış yapınca buldular Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3May 3 comment_524306 3.12.2017 - 23:46 tarihinde, Muhammed Furkan Kılınçatar yazdı: Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın