Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20169 yıl comment_393856 evet arkadaşlar kusura bakmayın sizi ikince kez rahatsız ediyorum ama havalar soğuduktan sonra şöyle bi sorunla karşılaşmaya başladım. yazın hiç karşılaşmadım. ayrıca araç ısındıktan sonrada böle problemle karşılaşmıyorum. ayrıca km hariç tüm veriler sıfırlanıyor ortalama yakıt, gideceği km, ortalama hız vs... olay tam olarak bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20169 yıl comment_393859 voltaj sorunu gibi gözüküyor ... akü gerilimine + kablo grubunda kaçak var mı? ... bence bunlara bir bakmak lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20169 yıl Yazar comment_393893 5 saat önce, Kaan Yagizer yazdı: voltaj sorunu gibi gözüküyor ... akü gerilimine + kablo grubunda kaçak var mı? ... bence bunlara bir bakmak lazım. bugün aküyü değiştirdim emanet sıfır bi akü buldum bakalım nasıl olacak. nette biraz araştırdım belirtiler çok olmasada şarj dinomosu arızasına benziyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20169 yıl comment_393972 ilk bakılacak yer akü 2. göstergenin arkasındaki kartta bulunan leğimlerde ısınmaya ve soğumaya bağlı çatlaklar olabiliyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20169 yıl Yazar comment_394031 5 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: ilk bakılacak yer akü 2. göstergenin arkasındaki kartta bulunan leğimlerde ısınmaya ve soğumaya bağlı çatlaklar olabiliyor... Problem sadece göstergede değil arkadaşım geçen akşam çalıştırdım tüm ışıklar yanıp söndü tekrar yandı. ikgin için teşekkür ederim. Bugun sabah çalıştırmamda hiç bi sorunla karşılaşmadım arkadaşlar sanırım sorun aküde. bi kaç gün daha deneyeceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20169 yıl comment_394230 10.12.2016 - 17:12 tarihinde, Metin.Sevim yazdı: sanırım sorun aküde. ...geçmiş olsun. Malum soğuk havalar özellikle canı az kalmış akülerin katili... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın