Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Metin.Sevim

Üye
  • Toplam İleti

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

Metin.Sevim Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Karaman
  • Arabam:
    06 Focus Tdci Ghia
  • Meslek:
    özel güvenlik
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Metin.Sevim's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

6

Toplam Beğeni

  1. 2006 dizel aracım var karaman'da soğuk memleket -1 -3 arası soğukta 10 km gittim tık demedi ibre zırnık oynamadı. açıkcası dizel wv'de kullandım ama ford'un kışını sevmedim. ben 4-5 km razıyım.
  2. konuyu hortlatıyorum ama belki arkadaş çare bulamamıştır yardımvı olabilirim diye yazıyorum arkadaşım ben kit değilde aux kablo ile çözdüm olayı. 2 metrelik bi aux kablosu aldım topitonun altından el freninin oraya kadar çektim. telefonu bağlıyorum arama geldiğinde direk açıyorum sanki kit varmış gibi konuşuyorum ses araçtan geliyor, benim sesimin ise biraz uzaktan geliyor gibi oluyormuş ama gayet net anlaşılır olduğunu söylediler.
  3. Problem sadece göstergede değil arkadaşım geçen akşam çalıştırdım tüm ışıklar yanıp söndü tekrar yandı. ikgin için teşekkür ederim. Bugun sabah çalıştırmamda hiç bi sorunla karşılaşmadım arkadaşlar sanırım sorun aküde. bi kaç gün daha deneyeceğim
  4. bugün aküyü değiştirdim emanet sıfır bi akü buldum bakalım nasıl olacak. nette biraz araştırdım belirtiler çok olmasada şarj dinomosu arızasına benziyor.
  5. evet arkadaşlar kusura bakmayın sizi ikince kez rahatsız ediyorum ama havalar soğuduktan sonra şöyle bi sorunla karşılaşmaya başladım. yazın hiç karşılaşmadım. ayrıca araç ısındıktan sonrada böle problemle karşılaşmıyorum. ayrıca km hariç tüm veriler sıfırlanıyor ortalama yakıt, gideceği km, ortalama hız vs... olay tam olarak bu
  6. çalştığım iş yerinde 2004 connect var 75'lik dediğiniz gibi arıza yaptı çalışmıyordu en sonunda kızdırma bujilerinde çıktı arıza yaklaşık 1 yıldır felan sorunsuz kullanılıyor. belki yardımı olur
  7. bu arada çıkan ve simsiyah olan fazla su haznesini almıştım. usta çıkmaz temizleyemen dedi ama tertemiz yaptım orjinal bidonunu. zor değil 5 tllik benzinle temizledim. yağın çözümü 'benzin' arkadaşlar lazım olursa bilgi amaçlı yazayım.
  8. Arkadaşlar olay çözüldü desem yalan olur ama usta zamanla geçecek dedi. en az 10 kez devirdaim yaptırdık içi baya temizlendi. motordan temiz su geldi sayılır ama yeni hazne aldık onun içide siyahlaştı. Temizlerken içinden saf geliyordu fakat antifirizi dökünce bi müddet sonra tekrar siyahlaştı. haftaya gel yine değiştirelim zamanla geçecek dedi ama ne yalan atayım hiç içime sinmedi. yardımlarınız için çok teşekkür ederim. allah kaza bela vermesin.
  9. evet bizde ozan bey gibi düşünüyoruz yoksa o kabı temizlemek veya değiştirmek sorun değil
  10. Karaman'da yazın 5,5 ile 6,5 arası değişiyordu. havalar soğuyunca dediğin gibi 7,5'i görmeye başlamıştım. ama şu bi kaç gündür 5,5 civarına düşmüştü ki bu sorun çıktı. motor soğukken iyi yakıyor ama ısınınca düşüyor.
  11. inşallah görür aracım 142000 binde öyle bi sıkıştırma felan kesinlikle yapmam mümkünse 2.500 devirde vites değiştiririm. seyir devrim 1.500-2.000 dir.
  12. yağ soğutucusu patlamış arkadaşım şimdi düzelttim kusura bakma. yarın kullanırım inşallah geçer çok teşekkür ederim
  13. arkadaşlar önecelikle iyi formlar aracım 2006 focus ghia tdci. Bugün özel servise ustama aracımı götürdüm kışlık bakımları suyu, yağı, antifirizi vs... bakılması için. ama ne görelim antifiriz haznesi simsiyahtı.(fotolarda göründüğü gibi) Dediğine göre yağ soğutucusu patlamış ve değişmesi lazım. tamam değişti ama soğutma sistemi kompile simsiyah temizleyemedik. yaklaşık 4 saat durmadan su değiştirme yöntemiyle uğraştık. sıvı sabun üzerine su ekliyoruz ve motoru çalıştırıyoruz, ısınıp fan çalışıncaya kadar sonra boşalt tekrar tekrar tekrar. dediğim gibi yaklaşık 4 saat ama su ve hazne beyazlaşmadı. en son hava karardı ve ben işe gideceğim için düz su soldurup kapattık. yarın devam ederiz diye. şimdi bunu temizlemek için be önerirsiniz? lütfen yardım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.