Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276756 2006 focus ghia bluethoot kiti almak ve telefonumu kablosuz eşleştirip telefon görüşmesi ve müzik dinlemek istiyorum nasıl bir kit önerirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276757 Fiyat aralığı? Zaten bütün kitler o işleri yapmak zorunda Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl Yazar comment_276768 Bazı kitler var çakmaklığa takılması gerekiyor kablo kirliliği felan olmadan direk teyp e bağlanan veya aux a gibi fiyatı fazla pahalı olmayan bi cihaz olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20179 yıl comment_398392 konuyu hortlatıyorum ama belki arkadaş çare bulamamıştır yardımvı olabilirim diye yazıyorum arkadaşım ben kit değilde aux kablo ile çözdüm olayı. 2 metrelik bi aux kablosu aldım topitonun altından el freninin oraya kadar çektim. telefonu bağlıyorum arama geldiğinde direk açıyorum sanki kit varmış gibi konuşuyorum ses araçtan geliyor, benim sesimin ise biraz uzaktan geliyor gibi oluyormuş ama gayet net anlaşılır olduğunu söylediler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın