Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 20169 yıl comment_393199 8 saat önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Bence de orjinalden şaşmayın. Benim de aracımın ön camı çatladı. Kasko orjinal camı karşılamıyordu. Aynı kalitede, yok şöyle yok böyle falan filan derken yan sanayi cam takılmasını kabul ettim. Orjinal cam taksaydım 550-600 TL gibi bir fark çıkıyordu. (%25 ücretini ben kendim karşılamam gerekiyormuş) Neyse taktırdık fakat camda dalgalanma var. Isıtma deseniz bırak ısıtıp buz çözmeyi, buğuyu bile silmiyor diyebilirim. Anca çalıştığını anlıyorsunuz buğuda. Şimdi kaskosu bitmek üzere, özellikle orjinal cam klozu olan kaskoları tercih etmeyi düşünüyordum. (Ki yine öyle yapacağım) Bu sefer de önceki orjinal değildi muhabbeti çıktı. Bakalım ne olacak. Ama siz mümkünse orjinalden şaşmayın derim. Aracınız 2015 modelmiş. 1 yaşını doldurmamış bazen 2 yaşını doldurmamış araçlarda orjinal cam takılıyor. Uğraşırsınız belki ama orjinal taktırmanızı tavsiye ederim. Orjinal olmazsa da eğer ısıtma vs yoksa çok bir kaybınız yok. Dalgalanmaya da bir süre sonra alışıyorsunuz. Öyle çok ciddi bir dalgalanma yok şahsen benim camda. Ama benim sıkıntım ısıtma... markası ne Ümit Bey sizin camın benimki ısıtıyor ama orijinalden biraz daha yavaş ısıtıyor.Ben çözüm buldum aslında orijinal kırık bi focus camı bulup araca takacağız onuda kaskodan, camım orijinal diye değiştireceğiz --12 dakika sonra eklendi-- kaskonun yaptığı mı sahtekarlık benim yapmayı düşündüğüm mü .Ben orijjnal cam karşılayan kasko yapmışım ekstra para vermişim neymiş üstündeki orijinal değilmiş , önceki sahibi orijinal takmadıysa benim suçum ne.?..Madem üstündeki parçayı takacak kaskoda niye o zaman yan sanayi parça takıyo işine gelince ..Her zaman orijinal taksın.Isine gelince orijinal olacakmış üstündeki ,üstündeki orijinal parçayı söküp yan sanayi takan sensin o zaman aklın nerdeydi orijinal taksaydın..Sanki ben değiştirdim üstündeki önceki camı?Senden dürüst olduğum kesin ,kaskonun yaptığı saçmalığı ben niye karşılayım.Ogrencilerime gayet güzel dürüstlük öğretiyorum Senin arabanında orijinal camı giderse senin suçun olmadan ,görürüz seni ordan konuşmaya benzemez bu işler --25 dakika sonra eklendi-- Bir saat önce, Ozan Kar yazdı: tebrikler, çocuklarada sahtekarlık öğretmiyorsunuzdur umarım? kaskonun yaptığı mı sahtekarlık benim yapmayı düşündüğüm mü .Ben orijjnal cam karşılayan kasko yapmışım ekstra para vermişim neymiş üstündeki orijinal değilmiş , önceki sahibi orijinal takmadıysa benim suçum ne.?..Madem üstündeki parçayı takacak kaskoda niye o zaman yan sanayi parça takıyo işine gelince ..Her zaman orijinal taksın.Isine gelince orijinal olacakmış üstündeki ,üstündeki orijinal parçayı söküp yan sanayi takan sensin o zaman aklın nerdeydi orijinal taksaydın..Sanki ben değiştirdim üstündeki önceki camı?Senden dürüst olduğum kesin ,kaskonun yaptığı saçmalığı ben niye karşılayım.Ogrencilerime gayet güzel dürüstlük öğretiyorum Senin arabanında orijinal camı giderse senin suçun olmadan ,görürüz seni ordan konuşmaya benzemez bu işler --26 dakika sonra eklendi-- Çocuklara üçkâğıtçılarla nasıl baş edilir onu öğretiyorum. Aralık 5, 20169 yıl çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20169 yıl Yazar comment_394075 konuyu yarım bırakmayalım dedim sonucu söylüyorum . kasko sompo japan ford servisinde aracın camını değiştirirsem yüzde 20 para ödeyecektim . camın fiyatı bu arada 1310 tl işcilik hariç trend x için. bende kaskoyu aradım dedim hangi cam firması bana uğurlu otocamların genel merkezinin numarasını verdi dedim orijinal cam istiyorum onlarda bizde yok ancak gideceğiniz bayimiz bize orijinal cam talep başvurunuzu iletir kasko onaylarsa orijinal cam gelıir servisimiz takar dedi. bende bulunduğum ildeki bayinin numarasını istedim telefonda görüştüm dedi bizde yok bende orijinal talep etsek siz taksanız dedi bizde öyle bir işlem yok beni atlattı sonra tekrar uğurlu camlarını aradım dedim bayiniz böyle diyor hangi bayi dedi söyledim numaramı plakamı aldı geri dönüş yapacaz dedi aradan 5dk geçti genel merkezden aradılar dedi bayiye talimat verdik yardımcı olacaklar. ertesi gün bayiye gittim uğurlu camlarının dedim böyle böyle tamam bilgimiz var dedi talebi aldı ertesi gün onaylandı 3 gündede cam geldi orijinal ford camı işcilikleri iyiydi 1 saatte taktılar imzamı attım yapıldı diye . kağıdımı aldım cıktım şimdi şunu merak ediyorum acaba hasar kaydı vs gireceklermi onu da paylaşacağım. başınıza böyle iş gelirse orijinal cam talep edin hemen pes etmeyin . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20197 yıl comment_497699 Konu bayagi eski 2019 guncel bilgi olsun 2 gun önce 2013 trend x aracimin ön cami yetkili serviste orjinal degisim yaptirdim toplam fiyat 2600tl %15 muhafiyet 375tl ödedim.. Biraz alakasiz olucak sebebini bende anlamadim kabin ici motor sesinde hissedilir düşüş oldu ? Mart 7, 20197 yıl Ercan C tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20197 yıl comment_497797 07.03.2019 - 12:42 tarihinde, Ercan C yazdı: Konu bayagi eski 2019 guncel bilgi olsun 2 gun önce 2013 trend x aracimin ön cami yetkili serviste orjinal degisim yaptirdim toplam fiyat 2600tl %15 muhafiyet 375tl ödedim.. Biraz alakasiz olucak sebebini bende anlamadim kabin ici motor sesinde hissedilir düşüş oldu ? Mca camı takılmış olabilir. Makyajdan sonra cam kalınlıkları artmıştı Focus 3lerin. Anladığım kadarıyla sizin araç makyajsız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20197 yıl comment_497798 7 dakika önce, Samet Y yazdı: Mca camı takılmış olabilir. Makyajdan sonra cam kalınlıkları artmıştı Focus 3lerin. Anladığım kadarıyla sizin araç makyajsız. Ön yanlar kalınlaştı sadece. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20197 yıl comment_497905 Evet aracim makyaj siz kasa. Gecen gün makyaj li focus benim aracin yanina park etmis her ikisinin ön cam kodlarini karsilastirdim bire bir tuyor. Degisim sonrasi 2k devir üstü kabin ici sesde hissedilir sükünet oldu belkide taze silikon ile alakalidir Mart 11, 20197 yıl Ercan C tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 20197 yıl comment_498069 Ben de MCA ile ön ve ön yan camlar ile taban halısının daha kalınlaştırıldığını biliyordum ama Yakup daha hakimdir konuya sadece yan camlar da olabilir. Mart 13, 20197 yıl Serkan Z. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 20197 yıl comment_498073 42 dakika önce, Serkan Z. yazdı: Ben de MCA ile ön ve ön yan camlar ile taban halısının daha kalınlaştırıldığını biliyordum ama Yakup daha hakimdir konuya sadece yan camlar da olabilir. Şöyle vereyim, hafızayı tazeleme adına ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın