Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 20169 yıl comment_391104 Gerçek arabalar kadar model araba dünyası da bir hayli gelişmiş ve en ince noktalara kadar gerçeğinin birebir aynısını üretebilen firmalar çok yaygın bir hale gelmiş durumdadır. Ottomobile firmasının da gerçeğinin 18 defa küçültülmüş halini üretmesiyle büyük beğeni toplayan firma şimdide Ford Focus Rs 2016 modelini dünyada toplam 2000 adet üreterek piyasaya sürdü. 2000 adetin 849. modeline sahip olmamla beraber bunun kutu açılımını ve detaylarını sizinle paylaşmak istiyorum. Youtube kanalımda birçok model yer almaktadır. Kanalıma abone olursanız sevinirim. Şimdiden iyi seyirler... --2 dakika sonra eklendi-- Yeni üye olduğum için forum kurallarını pek bilmiyordum bilgilendirme için teşekkür ederim daha dikkatli olacağım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 20169 yıl Yazar comment_391145 Işıklandırmada güzel olur ama zaten bulunması güçleşti alan herkes aldı piyasada yok şuanda o yüzden dokunamıyorum orjinal kalsın diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 20169 yıl comment_391147 2000 adet üretildiğini bilip de, foruma 'böyle böyle bir şey çıktı düşünen alsın' demeyenlere yazıklar olsun Bilgisayarına ateşler düşsün, işlemcisi 90 derecenin altına düşmesin.Telefonu kızarsın elinde tutamasın! Hem bu çok kötü hiç sevmedim Kapısı bacısı bile açılmıyor böyle model mi olurmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 20169 yıl Yazar comment_391149 Benim haberim olduğunda bir tane almıştım. Geçenlerde de @Kemal Yerebakan abimize bir tane getirdim foruma yazmakta yeni aklıma geldi hemen üye olup paylaşmak istedim Benden başka bilen elbette vardır ama yazan olmamış Yine stokta bulursam denk gelirsem hemen yazarım buradan isteyene alırız ama umarım stoğa girer Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 20169 yıl comment_391150 Just now, Yakup Çağatay said: 2000 adet üretildiğini bilip de, foruma 'böyle böyle bir şey çıktı düşünen alsın' demeyenlere yazıklar olsun Bilgisayarına ateşler düşsün, işlemcisi 90 derecenin altına düşmesin.Telefonu kızarsın elinde tutamasın! Hem bu çok kötü hiç sevmedim Kapısı bacısı bile açılmıyor böyle model mi olurmuş Teşekkür ederim Yakup Telefon ısındı. Mac ısınmadı allahtan ama şalter attı 3 lü prizin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 20169 yıl comment_391151 15 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: 2000 adet üretildiğini bilip de, foruma 'böyle böyle bir şey çıktı düşünen alsın' demeyenlere yazıklar olsun Bilgisayarına ateşler düşsün, işlemcisi 90 derecenin altına düşmesin.Telefonu kızarsın elinde tutamasın! Samsungçu ise Note 7 si elinde patlasın Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 20169 yıl Yazar comment_391152 Kemal abim bilerek yazmamazlık yapmamıştır ne de olsa o da benimle öğrendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 20169 yıl comment_391154 1:57- 1:59 arasındaki hareket neydi öyle bee.. ellerim titredi izlerken.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 20169 yıl Yazar comment_391155 İki parça video vardı birleştirdim abi eğer orayı diyorsan --6 dakika sonra eklendi-- Maket bıçağıyla bant yırtma kısmını diyorsun abi sen Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 20169 yıl comment_391159 Şimdi, Onur Yılmaz yazdı: Maket bıçağıyla bant yırtma kısmını diyorsun abi sen Aynen.. ince çalıştın, bravo. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 20169 yıl Yazar comment_391173 Teşekkür ederim abi --0 dakika sonra eklendi-- Abi siz Gebze nin neresindesiniz? Bende Gebzede oturuyorum Sakaryada öğrenciyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 20169 yıl comment_391197 3 saat önce, Onur Yılmaz yazdı: Teşekkür ederim abi --0 dakika sonra eklendi-- Abi siz Gebze nin neresindesiniz? Bende Gebzede oturuyorum Sakaryada öğrenciyim. Forum kurallarını tekrar gözden geçirmeni dile getirmek zorundayım maalesef. Benzeri sebeplerle çok kişinin üyeliğini deaktif etmek zorunda kaldık. (ipucu ve 21 B-1) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın