Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41489 hımm.. güzel.. yakup abim her zaman ki gibi yakışıklı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41510 Yakup daha çirkin,bence bu Yakup olamaz...eheheheüüüe....onun bebekliği şööleydi bikerem..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41567 Yakup daha çirkin,bence bu Yakup olamaz...eheheheüüüe....onun bebekliği şööleydi bikerem..... Bora öldürdün beni gülmekten ya...hele Tolga ile Aydın tutuklanıp silivriye gönderilsini okudukça gülüyorum...sabah sabah..dkötürmüşün yine.. vala..offf yaa..millet deli sanıcak beni odamda kendi kendime gülerken...not:zati pekte akıllı degilim de idare ediorduk işte... neymiş gönüllerin moderatörü....hahahaha Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41570 Yakup herkes kendi çocukluk resmini koymuş sen diye yutturmaya çalışıyor galiba Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41572 yusuf dikkat ettimde ikimizde var sanrım sol elimizi ceneye koyup resim çektirmek... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41574 yusuf dikkat ettimde ikimizde var sanrım sol elimizi ceneye koyup resim çektirmek... Valla sen deyince farkettim bende. Aynen. Yalnız benim bu resim çekilirken haberim yoktu. Geçen yaz Ankara'da arkadaşın düğünde sahneyi seyrederken salonun fotoğrafcısı objektiflemiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41577 fakat....o bakış sanırım dansöz varken çekilmiş.............. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41584 Yakup daha çirkin,bence bu Yakup olamaz...eheheheüüüe....onun bebekliği şööleydi bikerem..... Bora resimleri karıştırmış olmayasın, bu daha çok Tevfik'e benziyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41588 hımmm....anlaşıldı Doktorum....bu bir savaş nedeni biliyorsun değilmi...ve açıklıyorum...cem beyin lisedeki hali ve ozamanki flörtü muazzes...yıllar öncesinden bir kesit.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41590 hımmm....anlaşıldı Doktorum....bu bir savaş nedeni biliyorsun değilmi...ve açıklıyorum...cem beyin lisedeki hali ve ozamanki flörtü muazzes...yıllar öncesinden bir kesit.... Hiç bana laf etme, senin Rukiye ile olan halini de biliyoruz... Ayrıca ben gençliğimde sarı saçlı mavi gözlüydüm bir kerem... Ocak 11, 201214 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41594 ay inanmıyorum ya...toplattırmıştım ben bu resmi kahretsin halamı var...hımmm ozamanlar genç ve tecrübesizdim paraya ihtiyacım vardı..onun için di yaşanılanlar... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın