Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201214 yıl comment_41275 Lastik oteli, müşteriye yaz veya kış lastiği teklif ederken, müşterinin aracından çıkan lastikleri saklayacak yeri olmaması durumunda, lastikleri bayilerdeki uygun yerde/şartlarda müşteri adına saklamaya yönelik uygulamadır. Otosan, Lastik oteli uygulaması ile hem müşteri memnuniyeti sağlamak hem de lastik satışlarını arttırmayı hedeflemektedir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201214 yıl comment_41277 Ufak bi satış kurnazlığı,güzel ama çokta faydalıve ihtiyaçmış gibi durmuyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201214 yıl comment_41278 Ufak bi satış kurnazlığı,güzel ama çokta faydalıve ihtiyaçmış gibi durmuyor Ben büyükşehirde bir apt. oturuyorum lastikleri koyacak yerim yok ! Napcam ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201214 yıl comment_41292 Aynı uygulamayı saolsun benim lastikçim 10 senedir yapıyor..kışlık yazlık hepsi onun depo da.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl Yazar comment_41374 Bu iş Adana için pek mantıklı değil ama kışı zor geçiren yerlerde tutacak gibi görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41375 çoğu lastikçide yapılıyor.. henüz almadım (aslında biraz da geç kaldım, bugün ankarada deli kar yağıyor) ama almak için fiyatta anlaştığım lastikçide, lastikler sigortalanıyor, sarılıp, sertifika ile tasdiklenip bu sertifika size veriliyor.. bence mantıklı bir uygulama... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41386 Bence de çok gerekli ve güzel bir uygulama da o kadar lastiği nereye istifleyecekler, sonra nasıl bulacaklar falan gibi minik hezeyanlar yaşatır herhalde bana. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın