Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yedek Anahtar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aracim 2008 ghia arkadaslar dun benim oglan anahtari kaybetti birgun sonra bulduk yedek anahtar yoktu malum arastirdim cok buyuk sikinti bulduk cok sukur yedegini cikartayimbdiyorum nelere dikkat edeyim fiyat olarak 150 250 arasi degisen yerlerden teklif aldim hepside orjinal garantili diyor

Yanıtlama zamanı:

Aracınızın kasko varsa yılda bir kez verilen anahtar değişiminden ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Özer Aksu yazdı:

Aracınızın kasko varsa yılda bir kez verilen anahtar değişiminden ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Peki bu anahtar deşimi kilit sisteminin değilmesi demek değil değil mi ?

Yanıtlama zamanı:
Peki bu anahtar deşimi kilit sisteminin değilmesi demek değil değil mi ?

Aracınıza uygun anahtar yapılıp kodlanip gönderiliyor . Mk2 ve 2.5 icin kilit sistemi degisimi olmuyor .sadece anahtar kodlaması yapılıyor

Yanıtlama zamanı:

Benim aracım f3 onun için sormuştum detay vermeyi unuttum ?

Yanıtlama zamanı:
Benim aracım f3 onun için sormuştum detay vermeyi unuttum [emoji85]

Bildiğim kadarıyla mk3 lerde kilit sistemi de anahtar ile beraber değişiyor . Servise sormanız durumunda bilgi alabilirsiniz.
Yanıtlama zamanı:

Servisten isterseniz, normal şartlarda tüm kilit sistemini değiştiriyor. Çünkü servisler anahtar kesmiyor, bize takım olarak geliyor diyorlar. En azından 3-4 sene önce bana böyle söylemişlerdi. Öyle olunca da pahalı çıkıyor, hem de kasko bir kademe düşüyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tam soruma cevap alamadim kaskom yok ben ilerde yine kaybolma riskine karai bi y3dek anahtar yapmak istiyorum servisten degilde disardaki anahtarcilardan yedek cikarticam ama cok fiyat farki var neye dikat etmeliyim maliyeti ne olur ben sifirdan beyindeki kod filan degissin istemiyorum ilerde sikinti yapabilir diye tahmin etigim icin

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Kadir D. yazdı:

Tam soruma cevap alamadim kaskom yok ben ilerde yine kaybolma riskine karai bi y3dek anahtar yapmak istiyorum servisten degilde disardaki anahtarcilardan yedek cikarticam ama cok fiyat farki var neye dikat etmeliyim maliyeti ne olur ben sifirdan beyindeki kod filan degissin istemiyorum ilerde sikinti yapabilir diye tahmin etigim icin

Beyindeki kod değişmiyor, beyindeki kodu yeni anahtara kopyalıyorlar. İkinci el anahtar bile olsa, o anahtarı sizin anahtara çevirebiliyorlar Uzaktan kumandayı siz de tanıtabilirsiniz, immo için cihaz gerekiyor.

Ucunu da ayrıca alıp; makinesi ile sizin orjinal anahtar ile birebir aynı şekilde kesiyorlar.

Yanıtlama zamanı:

benim anahtarı vale kaybetmişti ben yenisini yaptırdım 600tl yetkili serviste kodları değişti aracın ve elimizdeki anahtarın ama sizin sadece anahtarı yaptırıp olan kodu yeni anahtara işletseniz olur. dişarıda daha ucuza yaptırılabilir.ben fatura ile valeden tahsil etmek için servise yaptırdım 

Yanıtlama zamanı:

Kumandasız yedek anahtarı geçen sene 100 TL gibi bir fiyata yaptırmıştım. Kumandalı olunca fiyat 2-3 katına çıkmakta, zaten yedek diye düşünerek ucuz olanı yaptırmıştım. Anahtarı kestikten sonra kontağa takıp cihazla bağlanıp anahtarı tanıtma gibi bir işlem yapıldı ve bitti. Baya basitçe halledildi diyebilirim.

Yanıtlama zamanı:
26.10.2016 - 23:37 tarihinde, Özer Aksu yazdı:

anahtar kaskodan değişirse sanki hasar kaydı olmuş gibi tramere işlemezler mi?

Yanıtlama zamanı:

anahtar kaskodan değişirse sanki hasar kaydı olmuş gibi tramere işlemezler mi?

Kasko yaptırdığınız firmaya göre değişiyor bu durum. Kasko teminatını okuyup sigirtacinizdan bilgi almanız daha doğru olur.
Yanıtlama zamanı:

@Özer Aksu kasko metninde ücretsiz değişim yapılır diye ifade vardı ama dediğim gibi tramere işlerler mi bilmiyorum. mesela ön cam değişimi de var ücretsiz. bence bu sigrotacılar işler bunları :) 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.