Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 20169 yıl comment_386401 Aracim 2008 ghia arkadaslar dun benim oglan anahtari kaybetti birgun sonra bulduk yedek anahtar yoktu malum arastirdim cok buyuk sikinti bulduk cok sukur yedegini cikartayimbdiyorum nelere dikkat edeyim fiyat olarak 150 250 arasi degisen yerlerden teklif aldim hepside orjinal garantili diyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 20169 yıl comment_386402 Aracınızın kasko varsa yılda bir kez verilen anahtar değişiminden ücretsiz faydalanabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 20169 yıl comment_386404 11 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Aracınızın kasko varsa yılda bir kez verilen anahtar değişiminden ücretsiz faydalanabilirsiniz. Peki bu anahtar deşimi kilit sisteminin değilmesi demek değil değil mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 20169 yıl comment_386409 Peki bu anahtar deşimi kilit sisteminin değilmesi demek değil değil mi ? Aracınıza uygun anahtar yapılıp kodlanip gönderiliyor . Mk2 ve 2.5 icin kilit sistemi degisimi olmuyor .sadece anahtar kodlaması yapılıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 20169 yıl comment_386419 Benim aracım f3 onun için sormuştum detay vermeyi unuttum ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 20169 yıl comment_386424 Benim aracım f3 onun için sormuştum detay vermeyi unuttum [emoji85] Bildiğim kadarıyla mk3 lerde kilit sistemi de anahtar ile beraber değişiyor . Servise sormanız durumunda bilgi alabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20169 yıl comment_386439 Servisten isterseniz, normal şartlarda tüm kilit sistemini değiştiriyor. Çünkü servisler anahtar kesmiyor, bize takım olarak geliyor diyorlar. En azından 3-4 sene önce bana böyle söylemişlerdi. Öyle olunca da pahalı çıkıyor, hem de kasko bir kademe düşüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20169 yıl Yazar comment_386453 Tam soruma cevap alamadim kaskom yok ben ilerde yine kaybolma riskine karai bi y3dek anahtar yapmak istiyorum servisten degilde disardaki anahtarcilardan yedek cikarticam ama cok fiyat farki var neye dikat etmeliyim maliyeti ne olur ben sifirdan beyindeki kod filan degissin istemiyorum ilerde sikinti yapabilir diye tahmin etigim icin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20169 yıl comment_386472 Bir saat önce, Kadir D. yazdı: Tam soruma cevap alamadim kaskom yok ben ilerde yine kaybolma riskine karai bi y3dek anahtar yapmak istiyorum servisten degilde disardaki anahtarcilardan yedek cikarticam ama cok fiyat farki var neye dikat etmeliyim maliyeti ne olur ben sifirdan beyindeki kod filan degissin istemiyorum ilerde sikinti yapabilir diye tahmin etigim icin Beyindeki kod değişmiyor, beyindeki kodu yeni anahtara kopyalıyorlar. İkinci el anahtar bile olsa, o anahtarı sizin anahtara çevirebiliyorlar Uzaktan kumandayı siz de tanıtabilirsiniz, immo için cihaz gerekiyor. Ucunu da ayrıca alıp; makinesi ile sizin orjinal anahtar ile birebir aynı şekilde kesiyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20169 yıl comment_386476 benim anahtarı vale kaybetmişti ben yenisini yaptırdım 600tl yetkili serviste kodları değişti aracın ve elimizdeki anahtarın ama sizin sadece anahtarı yaptırıp olan kodu yeni anahtara işletseniz olur. dişarıda daha ucuza yaptırılabilir.ben fatura ile valeden tahsil etmek için servise yaptırdım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20169 yıl comment_386478 Kumandasız yedek anahtarı geçen sene 100 TL gibi bir fiyata yaptırmıştım. Kumandalı olunca fiyat 2-3 katına çıkmakta, zaten yedek diye düşünerek ucuz olanı yaptırmıştım. Anahtarı kestikten sonra kontağa takıp cihazla bağlanıp anahtarı tanıtma gibi bir işlem yapıldı ve bitti. Baya basitçe halledildi diyebilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20169 yıl comment_386479 Disarda kumandaliyi 300 tl ye yapiyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20169 yıl comment_387380 26.10.2016 - 23:37 tarihinde, Özer Aksu yazdı: Aracınızın kasko varsa yılda bir kez verilen anahtar değişiminden ücretsiz faydalanabilirsiniz. anahtar kaskodan değişirse sanki hasar kaydı olmuş gibi tramere işlemezler mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20169 yıl comment_387383 anahtar kaskodan değişirse sanki hasar kaydı olmuş gibi tramere işlemezler mi? Kasko yaptırdığınız firmaya göre değişiyor bu durum. Kasko teminatını okuyup sigirtacinizdan bilgi almanız daha doğru olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20169 yıl comment_387384 @Özer Aksu kasko metninde ücretsiz değişim yapılır diye ifade vardı ama dediğim gibi tramere işlerler mi bilmiyorum. mesela ön cam değişimi de var ücretsiz. bence bu sigrotacılar işler bunları Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın