Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_40876 2005 Ford Focus 1.6 TDCİ Ghia arabamın gösterge panelindeki anlık yakıt göstergesi ve ortalama hız bildirmlerinin çalışmadığı farkettim bu özellikler dışında bütün fonksiyonlar çalışıyordu servise götürdüğümde yeni bir gösterge paneli takıp deneme yaptılar ve bütün fonksiyonların çalıştığı görüldü arızanın tamir edilemeyeceği ve yeni bir gösterge paneli takılarak sorunun halledileceği tarafıma bildirildi yeni gösterge panelinin servis fiyatı 2.000 tl ... Acaba gösterge panelinin içi açılıp arızalı bölüm tamir edilebilirmi bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_40879 Aracınızın yol bilgisayarı anlık tüketim bilgisi vermemektedir zaten.... Ort. Hız bozuk sanırım sadece.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_40880 çıkmacılara bakın bence. Burada F III için 400 liraya renkli yb. alan var. çıkmacılarda bulabilirsiniz sanıyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_40913 çıkmacılara bakın bence. Burada F III için 400 liraya renkli yb. alan var. çıkmacılarda bulabilirsiniz sanıyorum.. Beni kastediyorsun sanırım... Valla benimki şanstı,Mertol sağolsun...Focus 2 lerin göstergeleri hurdacılarda çok ama sanırım o göstergeleri aracın km si ile eşleştirmek gerekiyor,aksi halde çalışmıyorlar diye biliyorum ben... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_40914 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-ford-focus-gosterge-saati-2005-2007/detay İlk gözüme çarpandır. Ayrıca e-bay'de dolu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl Yazar comment_40916 http://www.sahibinde...2005-2007/detay İlk gözüme çarpandır. Ayrıca e-bay'de dolu... km 120 .000 acaba aldığım gösterge uyuşmaz ise sorun olurmu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54854 2005 Ford Focus 1.6 TDCİ Ghia arabamın gösterge panelindeki anlık yakıt göstergesi ve ortalama hız bildirmlerinin çalışmadığı farkettim bu özellikler dışında bütün fonksiyonlar çalışıyordu servise götürdüğümde yeni bir gösterge paneli takıp deneme yaptılar ve bütün fonksiyonların çalıştığı görüldü arızanın tamir edilemeyeceği ve yeni bir gösterge paneli takılarak sorunun halledileceği tarafıma bildirildi yeni gösterge panelinin servis fiyatı 2.000 tl ... Acaba gösterge panelinin içi açılıp arızalı bölüm tamir edilebilirmi bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirmi? kardeş bendede aynı araba var ama anlık yakıt tüketimi ekranı yok hadi seninkinde vardı diyelim bu iki basıt sey için arabanın orjinalligiyle oynamaya veya 2000 lira vermeye gerek varmı bilemedim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın