Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 20169 yıl comment_383966 Öncelikle herkese hayırlı günler dilerim. Kısa süre önce malesefki sol ön fardan sağlam bir darbe alarak bir kaza yaptık. Fakat çoğu sorunu çözmemize rağmen video da olan o ses'i 2 ustaya da götürsek bulamadılar. Motor soğukken bu sesi yapıyor hem boşta çalışır durumdayken hemde aracı çalıştırıp stop ederken bu sesi sürekli veriyo. Ortalama yarım saat kadar aracı kullandıktan sonra rölanti de çalışırken bu ses kesiliyo ama aracı stop ederken motoru sarsarak bu sesi yine yapıyor. Abilerim sizlere çok güveniyorum ve bilgilerinize ihtiyacım var Filmim2.mp4 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 20169 yıl comment_383970 bence bulunmayacak bi ses değil. ama ustaya değilde servise gidin bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 20169 yıl comment_384087 Sesi bulamayan ustalardan uzak durun ve düzgün bir ustaya yada servise gidin. Ha ben uğraşmayı severim diyosanız bu arabayı kim tamir ettiyse götürüp kafasına bırakın arabayı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 20169 yıl comment_384093 13.10.2016 - 11:24 tarihinde, Yasin Can yazdı: Öncelikle herkese hayırlı günler dilerim. Kısa süre önce malesefki sol ön fardan sağlam bir darbe alarak bir kaza yaptık. Fakat çoğu sorunu çözmemize rağmen video da olan o ses'i 2 ustaya da götürsek bulamadılar. Motor soğukken bu sesi yapıyor hem boşta çalışır durumdayken hemde aracı çalıştırıp stop ederken bu sesi sürekli veriyo. Ortalama yarım saat kadar aracı kullandıktan sonra rölanti de çalışırken bu ses kesiliyo ama aracı stop ederken motoru sarsarak bu sesi yine yapıyor. Abilerim sizlere çok güveniyorum ve bilgilerinize ihtiyacım var Filmim2.mp4 bu ses motor kulaklarının yada ona benzer bir parçanın sallanma sesine benziyor.Bana öyle geldi.TAbi yine toplayan kişi yada daha iyisi bu sesi çok net bulur Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın