Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 20169 yıl comment_383787 Arkadaşlar 2013 ford focus 3 trend x aracın bu sabah kalktığımda çalışmadı akü bitmiş üzerindeki akü 2 aylık bi akü servise götürdüm kaçak testine tabi tuttular arabada kaçak olmadığını akünün ölmüş olduğunu söylediler akünün daha 2 aylık olduğunu söylememe rağmen akü kalitesiz değişmesi gerekiyor cevabını aldım.ellerinde akü olmadığını siparişle 10 günde geleceğini söyleyip şiparişi verdik 10 gün sonra akünün ne zaman geleceği belli değil şu anda oto koç ta bile yok dediler tavsi üzerine araca 80 amper bir mutlu akü alıp taktim aradan bir hafta geçti akü yine bitti ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 20169 yıl comment_383789 Doğru düzgün aracı incelesinler hocam başka diyecek bir şey maalesef yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 20169 yıl comment_383857 2 aylık akünün garantisi yok mu? Aldığınız yere götürün ölçümünü yapsınlar. Akü arızalıysa yenisini vermek zorundalar, eğer değerleri normalse şarj dinamosunda sorun olabilir. Eğer şarj dinamosunda sorun varsa göstergede panelinde ikaz ışığı yanması gerekir zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 20169 yıl comment_383872 Alternatör kaynaklı olabileceği geliyor aklıma ama servisin bunu anlaması gerekir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 20169 yıl comment_383876 Ya araçta kaçak var yada şarj dinamosu şarj etmiyor. Başka birşey olma ihtimali yok. Aküyü değiştiğinizi soyluyorsunuz ve 2 aküdede aynı sorunu yaşıyorsunuz. Iyi bir elk. sizin sorununuzu çözer. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 20169 yıl Yazar comment_384030 Arkadaşlar öncelikle ilginiz için tşk ederim.aylardır devam eden elektrik kaçağını bu gün serviste çok şükür çözdüler aracın gem modülü (sigorta kutusu)arkasında bulunan kabloların oksitlenmesinden kaynaklanıyormuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20179 yıl comment_403885 arkadaşlar aynı sorun bendede var ama kimse daha bulamadı sorunu araç servisde bekliyor napablrm bilgisi olan varmı teskler smdiden Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 20179 yıl comment_403994 18 saat önce, Kaan Pekdemir yazdı: arkadaşlar aynı sorun bendede var ama kimse daha bulamadı sorunu araç servisde bekliyor napablrm bilgisi olan varmı teskler smdiden Servis cozer, zaten onlarin kurcalayarak cozemedigi seyi bizim size tahmin ederek soyleyebilme sansimiz yok sanirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 20188 yıl comment_470020 13.10.2016 - 20:23 tarihinde, Mustafa K yazdı: Arkadaşlar öncelikle ilginiz için tşk ederim.aylardır devam eden elektrik kaçağını bu gün serviste çok şükür çözdüler aracın gem modülü (sigorta kutusu)arkasında bulunan kabloların oksitlenmesinden kaynaklanıyormuş Şuan aynı sorunu yaşıyoruz sanırım f3 2014 trend x orjinal fabrika aküsü bitti yeni taktırdım 15 gün sonra yeni aküde bitti şuan VARTA taktırdım bakacağım buda bitecek mi? Biterse servise getireceğim malesef ne kadara mal oldu size Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 20197 yıl comment_493667 benimde araçta kaçak var 2011 3 kasa gem modül değişti ondan sonra oldu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın