Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Dijital Göstergede Görüntü Gitti Sonra Geldi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aracın mazotu bitmek üzereydi. Opete girdim aracı fulledim. Araçla işten geliyordum. 50 km yol yaptım. Herşey normaldi. Depoyu fulledim. Aracı çalıştırdım ekranda sadece otomatik vites harflerinden başka hiçbir şey yoktu. Aracı durdurdum, kapatıp açtım ekran gene aynı. Çalıştırdım ve 3km daha yol yapıp evin altına park ettim. Aracı stop ettim,dışarı çıktım. Kitleyip tekrar açtım. Ekran tekrar eski haline geldi ekran çalıştı. Böyle birşeyle karşılaşan oldumu. Ne yapmamı önerirsiniz? 

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı:

Aracın mazotu bitmek üzereydi. Opete girdim aracı fulledim. Araçla işten geliyordum. 50 km yol yaptım. Herşey normaldi. Depoyu fulledim. Aracı çalıştırdım ekranda sadece otomatik vites harflerinden başka hiçbir şey yoktu. Aracı durdurdum, kapatıp açtım ekran gene aynı. Çalıştırdım ve 3km daha yol yapıp evin altına park ettim. Aracı stop ettim,dışarı çıktım. Kitleyip tekrar açtım. Ekran tekrar eski haline geldi ekran çalıştı. Böyle birşeyle karşılaşan oldumu. Ne yapmamı önerirsiniz? 

Ben karşılaşmadım ama geçenlerde serviste yeni mondeo vardı onunda ekran göstergeleri gelip gidiyormuştu araca servis çözüm bulamamış daha sonra genel merkezden gelecek bilirkisiler  diyordu servis daha sonra elemanlar gelmemiş geri online olarak bağlanıp servisteki ustaya bilgi verip tamir etmişler ama aracın sorunu ne onu bilmiyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.