Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 20169 yıl comment_383331 Aracın mazotu bitmek üzereydi. Opete girdim aracı fulledim. Araçla işten geliyordum. 50 km yol yaptım. Herşey normaldi. Depoyu fulledim. Aracı çalıştırdım ekranda sadece otomatik vites harflerinden başka hiçbir şey yoktu. Aracı durdurdum, kapatıp açtım ekran gene aynı. Çalıştırdım ve 3km daha yol yapıp evin altına park ettim. Aracı stop ettim,dışarı çıktım. Kitleyip tekrar açtım. Ekran tekrar eski haline geldi ekran çalıştı. Böyle birşeyle karşılaşan oldumu. Ne yapmamı önerirsiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 20169 yıl comment_383333 3 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Aracın mazotu bitmek üzereydi. Opete girdim aracı fulledim. Araçla işten geliyordum. 50 km yol yaptım. Herşey normaldi. Depoyu fulledim. Aracı çalıştırdım ekranda sadece otomatik vites harflerinden başka hiçbir şey yoktu. Aracı durdurdum, kapatıp açtım ekran gene aynı. Çalıştırdım ve 3km daha yol yapıp evin altına park ettim. Aracı stop ettim,dışarı çıktım. Kitleyip tekrar açtım. Ekran tekrar eski haline geldi ekran çalıştı. Böyle birşeyle karşılaşan oldumu. Ne yapmamı önerirsiniz? Ben karşılaşmadım ama geçenlerde serviste yeni mondeo vardı onunda ekran göstergeleri gelip gidiyormuştu araca servis çözüm bulamamış daha sonra genel merkezden gelecek bilirkisiler diyordu servis daha sonra elemanlar gelmemiş geri online olarak bağlanıp servisteki ustaya bilgi verip tamir etmişler ama aracın sorunu ne onu bilmiyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın