Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20169 yıl comment_381852 merhaba arkadaşlar; lpgli araçlarda bildiğiniz üzere motor sıcaklığı benzine göre 250-300 derece daha fazla oluyor. haliyle yağ bu durumdan oldukça etkileniyor. biraz araştırdım ve yüksek sıcaklığa dayanıklı petronas yağını gördüm. becerebildimmi bilmiyorum ama pdf dosyasını ve teknik verileri paylaşıyorum,focus 3 ti-vct motor için kullanılabilirmi? yağın ismi: petronas syntium xs 5w-30 petronas.pdfpetronas.pdf Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20169 yıl comment_381854 3 dakika önce, Serkan erden yazdı: merhaba arkadaşlar; lpgli araçlarda bildiğiniz üzere motor sıcaklığı benzine göre 250-300 derece daha fazla oluyor. haliyle yağ bu durumdan oldukça etkileniyor. biraz araştırdım ve yüksek sıcaklığa dayanıklı petronas yağını gördüm. becerebildimmi bilmiyorum ama pdf dosyasını ve teknik verileri paylaşıyorum,focus 3 ti-vct motor için kullanılabilirmi? yağın ismi: petronas syntium xs 5w-30 petronas.pdfpetronas.pdf Uygun değil, bu yağ API SN/CF, ACEA C3 standartlarını karşılıyor. Oysaki sana lazım olan: Alıntı 5W-20 - Şartname WSS-M2C948-B eğer buna uygun yağ bulunamazsa 5W-30 WSS-M2C913-C. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20169 yıl comment_381857 Servet abinin dediği gibi alınmalı, lpg sebebi ile değişim aralığı kısaltılmalı yağı değişmeyin. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın