Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201610 yıl comment_379210 Merhaba arkadaşlar , bu ara şehirler arası yolculuklar yapıyorum bu nedenle farlar ile başım dertte Xenon olmasına ragmen kısa farlar önümü aydınlatmada yetersiz kalıyor uzunlar gayet tatminkar . Otomatik ayar oldugundan farlara müdahale edemiyorum Sorun ampul mü yoksa farlarda ayarsızlık mı var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201610 yıl comment_379211 Farların ayarı yoktur ondandır bi elektrikçiye uğra ayarını yapsınlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201610 yıl comment_379212 3 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Farların ayarı yoktur ondandır bi elektrikçiye uğra ayarını yapsınlar Bu farlar otomatik olarak yukarı aşağı ayarlama yapmıyormu ? Nasıl bir ayar yapılması gerekli Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201610 yıl comment_379213 Bu farlar otomatik olarak yukarı aşağı ayarlama yapmıyormu ? Nasıl bir ayar yapılması gerekli Araç içinde değil farın üstünden ayar yapılacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201610 yıl comment_379214 3 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Bu farlar otomatik olarak yukarı aşağı ayarlama yapmıyormu ? Nasıl bir ayar yapılması gerekli otomatik yükseklik referans konumuna göre yapılır. yani yüke göre aşağı yukarı oynar, yüksüz ağırlıkta ki ayar yanlışsa yüke göre ayarlayınca da yanlış olur. Far üzerindeki ayar xenon halojen farketmeden aynı, aşağıda olan aşağı yukarı, kenarda olan sağ sol. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201610 yıl comment_379224 Galiba fabrika çıkışı bütün xenon fordlar ayarsız oluyor (en dipte, sadece kendi önünü görecek pozisyonda ). İlk zamanlar ben de sıkıntı çekmiştim. Servise gittim, düzelttiler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201610 yıl Solution comment_379232 20 tl ye elektrikçi ayarladı makine ile. Farin sağ kenarlarında torq vidaları var oradan ayarladı. Sanırım soldaki dışa sağdaki içe bakıyormuş Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın