Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1319 Ben ESP yi önemsiz olarak göstermek istemedim. Demek istediğim şu aracımda ESP yok ama gerekliliğini hissetmedim demişsiniz tam olarakta bunu kastettim. Güvenliğine önem veren bir sürücü otomobilini kullanırken hızını hava ve yol koşullarına göre ayarlamak zorundadır. Bir sürücü bunu yaptığında Focus gibi yere sağlam basan ve direksiyon tepkilerine oldukça iyi cevap veren bir otomobilde ESP ye ihtiyaç varmıdır ? Bence yok Araçlarını limitlerde kullanan bir sürücü ESP li otomobilden zaten keyif almaz Virajlarda limitlerinizi zorlamak istediğinizde devreye girip sizin kullanımınıza müdahale eden ESP o işi yaparken alacağınız keyfi düşürür. Ayrıca sizin zamanlama derecenizide düşürür. İşi özü demek istediğim şu ESP yi bu kadar dert etmek bana anlamsız geliyor o kadar bu tabii ki benim şahsi fikrim. Olması iyimidir ? tabii ki iyidir Ama olmaması eksiklikmidir ? şahsi görüşüm eksiklik değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1426 Valla buzda kaymaya bir faydası varsa Erzurumda yaşayan birisi olarak olsa çok iyi olur:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1460 Buz üzerinde kayarken kaymayı sona erdirmek için pilotaj anlamında yaptığınız hamleler doğru ise aracınızı daha kolay yoluna sokmanıza yardımı olur. Fizik kurallarının ötesine malesef ki geçemez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1465 Laguna ve 156 da Esp vardı ama Laguna nın Esp ile zor döndüğü köşeleri 156 tabiri caizse "tınlamadan" dönüyordu. Gene de Esp olmalı, olmuşken devre dışı bırakılabilen türden olmalı ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1472 Avrupadaki gibi ESP de standart olmalı artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201115 yıl comment_2338 para hesabı yapmayanlar için sorun yok. ama ben zaten sıfır almakla kafadan 4- 5 lira - değim bunu anlarım ama bir 4-5 lira da satamayıp - girersem benim için ağır olur. arabayı isteğin zaman ve fiyattan elden çıkarmayı bilmek bence güzel şu an ben biliyorumki arabamı şu an satsam en fazla 1 hafta beklerim. Ozaman aracınızı alacaksınız ve aldığınız gün kapalı garaja koyacaksınız hiç te kullanmayacaksınız öyle mi? 0 araç satın alırken 4-5 bin lira kaybettiğinizi aklınızın bir köşesinde sürekli tutuyorsanız zaten araçtan zevk alamazsınız, yanılıyormuyum? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201115 yıl Yazar comment_2363 Ozaman aracınızı alacaksınız ve aldığınız gün kapalı garaja koyacaksınız hiç te kullanmayacaksınız öyle mi? 0 araç satın alırken 4-5 bin lira kaybettiğinizi aklınızın bir köşesinde sürekli tutuyorsanız zaten araçtan zevk alamazsınız, yanılıyormuyum? ister garaja koy istersen fanusa koy ne yaparsan yap 2. el oldubişr kere 4-5 lira kaybettiğinin farkındayım zaten. benim kaygım daha da az fiyata hemde istediğin zamanda satamamamak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201115 yıl comment_2376 ESP,her nekadar fazla ihtiyaç duyulmasada olması gereken bir güvenlik ekipmanıdır.Tabi eğer mümkününüz varsa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20179 yıl comment_435080 Mazda en sık görülen problem şanzıman Bunlar da şanzıman sıkıntısı var O yüzden Kimseye tavsiye etmiyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın