Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201610 yıl comment_377736 2010 model titanyum arabamın kliması otomatik modda 22 yada 23 derecede soğutmuyor aksine sıcak hava üflüyor.Ayarı en düşük seviyeye getirdiğimde deli gibi soğutuyor,ısıyı 16-16,5 yada 17-18 gibi seviyeye getirince tekrar sıcak üflemeye başlıyor.Uzun yolda giderken 20 -21 derece seviyesinde 8-10 dakika kadar soğutuyor sonra yine sıcak hava vermeye başlıyor.Ortam sıcaklığını bir türlü ayarlıyamıyorum.Ayar en düşük seviyede iken sürekli soğutma yapıyor.Daha servise gidemedim.Sorun hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim.Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201610 yıl comment_377773 iç sıcaklık algılayıcı bozuk muhtemelen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201610 yıl Yazar comment_377878 21 saat önce, Ozan Kar yazdı: iç sıcaklık algılayıcı bozuk muhtemelen. bende onun gibi bir sensörden şüphelendim.Ayrıca arızayı ilk defa ramazan ayında klima açıkken ışıklarda arabayı stop ettirdim sonrasında yine klima açıkken yine hemen çalıştırdım ozamandan beri yapıyor.Bazı arkadaşlar aracı bilgisayara bağlatıp resetlet,alarmları sildir diyor böyle birşeyler olabilirmi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201610 yıl comment_377880 21 dakika önce, ufuk kaçmaz yazdı: bende onun gibi bir sensörden şüphelendim.Ayrıca arızayı ilk defa ramazan ayında klima açıkken ışıklarda arabayı stop ettirdim sonrasında yine klima açıkken yine hemen çalıştırdım ozamandan beri yapıyor.Bazı arkadaşlar aracı bilgisayara bağlatıp resetlet,alarmları sildir diyor böyle birşeyler olabilirmi. sanmıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201610 yıl comment_377929 Aynı durum bende de olmuştu. Polen filtresini değiştirince düzeldi. En basit ve ucuz yöntem polen filtresini değiştirmek. Bence bi deneyin. Tekrar okudum mesajınızı, bende sıcak hava üflemiyordu. Serin ama yetersiz üfleme oluyordu. Eğer hakkaten sıcak hava üflüyorsa polen değişimi çözmeyecektir sorununuzu. Ağustos 30, 201610 yıl Fatih Mehmet USLU tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201610 yıl Yazar comment_377970 Yorumlarınız için çok teşekkürler.Cuma günü arabayı bakıma götürücem inşallah çözülür o zaman.Sonucu sizlerle paylaşırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 20169 yıl Yazar comment_383845 Arkadaşlar sony teyp'in altında klima kontrol ünitesinin arkasında iç sıcaklık sensörü var,sökülmesi youtube da gösteriyor onu söküp temizledim, yerine taktım.Normale döndü gibi gözüküyor şimdilik.İnşallah tekrarlamaz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın