Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20178 yıl Yazar comment_448208 Bugün oem bi-xenon adaptif farlarimiz hatasiz arizasiz şekilde çalışmaya başladı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20178 yıl comment_448214 biraz konuyla alakası yok ama kendi şahsi fikrim aracın içi resmen focus baz alınarak yapılmış. Bence ford tarihinin en anlamsız kokpiti gibi duruyor. Havalandırma panelleri, multimedya, vites pozisyonu el freni vs. konumları, şekilleri, pozisyonları biraz garip geldi. Zaten havalandırma kanallarının şeklini focusda da sevmiyorum ama özellikle bu araçda o vitesin pozisyonunu gördükçe benim vites atasım gelmez Dediklerim kugada da geçerli. İnşallah focus 4 le birlikte düzelir. Kasım 21, 20178 yıl Furkan İlker Özmen tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 20178 yıl comment_448375 19 saat önce, Furkan İlker Özmen yazdı: biraz konuyla alakası yok ama kendi şahsi fikrim aracın içi resmen focus baz alınarak yapılmış. Bence ford tarihinin en anlamsız kokpiti gibi duruyor. Havalandırma panelleri, multimedya, vites pozisyonu el freni vs. konumları, şekilleri, pozisyonları biraz garip geldi. Zaten havalandırma kanallarının şeklini focusda da sevmiyorum ama özellikle bu araçda o vitesin pozisyonunu gördükçe benim vites atasım gelmez Dediklerim kugada da geçerli. İnşallah focus 4 le birlikte düzelir. Focus ve c-max aynı zati, ortak parçası çok. Tüm markalar da aynı uygulama var. Focus alan aynı anda c-max almazki, neden garip oluyor bu durum. Ayrıca ben o kokpiti de, vitesin konumu da çok seviyorum (otomatik vitesin dizaynı kötü yalnız) Önce c-max, şimdi kuga aynı kokpit devam Kasım 22, 20178 yıl Murat Kav. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 20178 yıl comment_448381 20 saat önce, Tuncay A. yazdı: Bugün oem bi-xenon adaptif farlarimiz hatasiz arizasiz şekilde çalışmaya başladı. hayırlı olsun sorun nerdeymiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20178 yıl Yazar comment_449500 Far yıkama malzemelerimizde gelmeye başladı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20178 yıl Yazar comment_449504 6 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Farları napıcaz ? Farlar tamam... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20178 yıl comment_449506 12 dakika önce, Tuncay A. yazdı: Farlar tamam... Benim malzemem gelmedi genç, nasıl olcek ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20178 yıl Yazar comment_449507 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Benim malzemem gelmedi genç, nasıl olcek ? Sökecekler, yav bi söktüremedim adamlara bu iyi nolacak diyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20178 yıl comment_452538 3 dakika önce, Tuncay A. yazdı: Far yıkama işimizde tamam, Hayırlı olsun, Bi-xenon aktif çalışıyormu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20178 yıl Yazar comment_452539 1 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Hayırlı olsun, Bi-xenon aktif çalışıyormu ? Sağolasın, evet tüm fonksiyonları aktif. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20188 yıl Yazar comment_455887 Adaptif bi-xenon ve far yıkama ile yollardayız. Ayrıca silecek sıvı uyarı sensörünüde far yıkama ile birlikte montajladık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20188 yıl comment_455891 14 dakika önce, Tuncay A. yazdı: Adaptif bi-xenon ve far yıkama ile yollardayız. Ayrıca silecek sıvı uyarı sensörünüde far yıkama ile birlikte montajladık. Hayırlı olsun, jantlar için bir plan varmı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20188 yıl Yazar comment_455892 46 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Hayırlı olsun, jantlar için bir plan varmı ? Teşekkürler, jantlar ile mutluyuz, konforlu. Ocak 9, 20188 yıl Tuncay A. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın