Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

0 Km'den 140bin'e Focus Ve Servis Tecrübe & Sorunlarım.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Benim anlattığım olaylarla da kalmadı. Taktıkları park sensörünün sol arka sensörü arızalıydı. Su değer değmez sürekli bir sesle ötüyordu. Yine işim olduğu için babama verdim aracı. Sensördeki boya kalın gelmiştir denmiş. Üstelik bakmışlar sorun yok deyip adamcağızı göndermişler. Sinirlerim altüst oldu. Benden çok eşim kullandığı için bu sensörden dolayı sıkıntı yaşayınca servis yolunu tekrar tuttuk. Ve evet yine babamla. Bu sefer dedim baba bana ne konusurlarsa konuşsunlar anlat ben onları arayacağım? Babama verdikleri cevap; amca sensörler dandik piyasası çok ucuz orjinalinin tanesi 250 tl civarı. E be Ada'm madem ucuz mal satıyorsun sana sormazlar mı 60-70 binlik arabaya sen bu dandik sensörü Nasıl takarsın? Üstelik garantili dediğin halde yapmadan gönderirsin? Sinirlendim izin aldım bi güzel saydım. Şikayetimi bildireceğimi söyledim ama hiç sallayan yok? Konular aşağı yukarı aşikar tabi. Memnun olan da vardır iyi iletişim kurup ama yoğun ve Zaman bulamayan insanları sallamak niye hep servislerin vazifesi??? Ben başka bir yetkili servisin ve shoowroomun muhasebesine bakıyorum ford marka aracı tercih ettim buna rağmen ama sonuç değişmiyor? Çalıştığım yetkili servisin durumu da aynısı? Ama şöyle izah edeyim iyileri yok denemez? Eski aracım astra h sıfır km almıştım. Saolsunlar çok iyiydi servis. Arabayı balatadan ses geliyor değişelim diye götürdüm, servisin tutumu 20 bin daha seni idare eder dendi. Değişip gönderedebilirdi. Ama servislerin tutumunu size kısaca özetleyeyim: çalışanlar işçi, haliyle yapacakları hata ya maaşlarına ya da işlerine son anlamı taşıyor. Haliyle yapılan yanlışı insanlar kabul etmiyor? Bağırsanız da çağırsanız da olay size patlıyor? Bilmem anlatabildim mi? Ben şahsen Sivas ve Tokat Altınsoy ford yetkili servisinden hiç memnun değilim? Dbuna ismini vermediğim kendi firmam da dahil. Ama diğer servisleri bilemem? Genelleme yapmak istemiyorum... 

Yanıtlama zamanı:
Sunday, August 21, 2016 - 11:12 tarihinde, Bahadır Altınok yazdı:

Son 4 senedir Ford kullanyorum. İlk aracım 2012 Ford Fiesta titanium tdcı idi. Nisanda sattım ve Focus aldım. Alalı daha 3 4 ay oldu ama bu güne değin müzik sistemi dışında bir sorun yaşamadım. Onu da servise götürdüğümde reset atıp çözdüler saolsunlar. Ford Fiesta ile 3,5 yıl boyunca yetkili servise gittim ve hiç bir sorun yaşamadım. Aracın bakımından sonra reset atmayı unuttukları için yağ lambası yanmıştı. Arabayı evimin önünden çekici ile alıp sorunu halledip çekici ile tekrar evimin önüne kadar bırakmış olan bir servisle çalıştım ve çok çok çok memnunum. Kaza yaptım eksik noksan yaptıkları şeyler oldu arabanın üzerinde ama sadece söylemem yetti. Arabayı getirin düzeltelim dediler ve dediklerini de yaptılar ve bu hata onlardan kaynaklandığı için mutlaka bir şeyler hediye ettiler.(mesela Pasta-cila).Evet sizin bu sorunları yaşamış olmanız yetkili servisler adına bir talihsizlik, keşke olmamış olsaydı.Ama sizin böyle sorunlar yaşamış olmanız bütün Ford yetkili servislerinin kötü olduğu anlamına gelmiyor, aynen benim yaşadıklarımın da bütün Ford yetkili servislerinin iyi olduğu anlamına gelmediği gibi. Yetkili servis ismi vermedim ama gerekirse verebilirim. Bana bugüne kadar tek bir sorun çıkarmadılar. Ne garantiden ne de diğer işlemlerden.

Haklısınız, açıklamalarında bir genelleme yapmadım.  Hatta gerekli indirimi yine bir yetkili servisin yaptığını da belirttim. ? paylaşımım başıma  gelen bir olaydı. Başka bir marka araca geçmedim.  Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah diyorum.  Saygılar. 

--1 dakika sonra eklendi--

Çok teşekkür ederim.  

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.