Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ayak Altı Aydınlatma Yaptırdım.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ya da şu şekilde yaparsın. Tavan aydınlatmaya bağlatırsan kapılar açıldığında, arabayı ilk açtığında yanar. Sürekli yanmaz.. Ben bu şekişde yaptım.

• Yanıt 58
  • Görüntüleme 20k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Osman Türkol
    Osman Türkol

Arkadaşlar,Ayak altı aydınlatmalarımı otomatik yaptım.Peki nasıl yaptım. Aliexpresten  ldr li gece gündüz ışık sensörü aldım.Kabloyu yolcu bölmesinde ki 85 nolu (klima olan sigortadan artı ucu şase yi

• Osman Türkol
    Osman Türkol

Aslında bu kadar aydınlık değil fakat fotoda böyle çıkıyor birazdan diğer kendi yaptığım ledleri takarım --18 dakika sonra eklendi-- Bunlarda benim yaptığım ledler bunlar az olursa öncekile

• benim arabada da aynı mantıkla çalışıyor orjinal olanı.  farlar yanınca ambiyans yanıyor gece stop edince ambiance ben çıktıktan 15-20sn sonra sönüyor. sizinki ile farkı gecikmesi.   ay

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
26 dakika önce, Teoman Saraç yazdı:

Ya da şu şekilde yaparsın. Tavan aydınlatmaya bağlatırsan kapılar açıldığında, arabayı ilk açtığında yanar. Sürekli yanmaz.. Ben bu şekişde yaptım.

Orjinalinde nasil peki ben gece surekli yaniyor biliyorum. 

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bunlarda benden, Torpido üzerindeki orj led olarak değişecek, bakmayın pembe olmasına :sofeer:

WhatsApp Image 2016-11-14 at 07.43.34 (2).jpeg

WhatsApp Image 2016-11-14 at 07.43.34 (5).jpeg

WhatsApp Image 2016-11-14 at 07.43.34 (4).jpeg

WhatsApp Image 2016-11-14 at 07.43.34 (3).jpeg

WhatsApp Image 2016-11-14 at 07.43.34 (1).jpeg

Tuncay A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ayak aydınlatmayı yaparken, enerjinin Artı ucunu Tavan aydınlatmasının sigortasından alsak yine tavan aydınlatması gibi gecikmeli söner mi.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mevlüt Aksoy yazdı:

Ayak aydınlatmayı yaparken, enerjinin Artı ucunu Tavan aydınlatmasının sigortasından alsak yine tavan aydınlatması gibi gecikmeli söner mi.

Sönmez

Yanıtlama zamanı:

Sönmez abi. Tavan aydınlatmadan çekmek lazim hattı. 1 ve 3 numaralı pinlerden hat çekilmesi gerekli.
Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Ozan Kar yazdı:

tavana bcmden gitmiyor mu? Yerine bakıp bcmden alsanıza direk, boşuna tekrar yukardan indirmeye gerek yok.

Biz tavana giden degilde, ayak aydinlatmaya giden Bcm uzerinde orj sistemde giden sokete baktik, direk oradan alip orj gibi calissin diye, fakat orj aracya olan bi soket benim aracta hic yoktu, bcm den tavana bagladik begenmedik sonra kontaga bagladik.

Yanıtlama zamanı:
19.11.2016 - 08:02 tarihinde, Tuncay A. yazdı:

Biz tavana giden degilde, ayak aydinlatmaya giden Bcm uzerinde orj sistemde giden sokete baktik, direk oradan alip orj gibi calissin diye, fakat orj aracya olan bi soket benim aracta hic yoktu, bcm den tavana bagladik begenmedik sonra kontaga bagladik.

kontağa nasıl bağlattınız acaba?

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Alaattin C. yazdı:

kontağa nasıl bağlattınız acaba?

Ustaya sorup bilgi veririm, galiba gem modülünden bagladi. tavan ayak ve torpido ustu led kontaktan

Yanıtlama zamanı:
18.11.2016 - 12:19 tarihinde, Osman Türkol yazdı:

bunlarda benim aydınlatmalar

IMG_5446[1].JPG

IMG_5452[1].JPG

Abi senin aydınlatmaları çok beğendim bende yapıcam en kısa zamanda :) kullandıpın malzemeleri yazar mısın ? Tavan aydınlatmasından memnunum ama ayak ve kontak aydınlatması şart. Hatta ip neon alıp abartmamak şartıyla güzel bi ambians yapmayı düşünüyorum

Ercan Gülmez tarafından düzenlendi

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar,Ayak altı aydınlatmalarımı otomatik yaptım.Peki nasıl yaptım. Aliexpresten  ldr li gece gündüz ışık sensörü aldım.Kabloyu yolcu bölmesinde ki 85 nolu (klima olan sigortadan artı ucu şase yi de oradaki bir civata dan aldım ve sistemi kurdum.Gece otomatik olarak karanlıkta ayak altı lambalarım otomatik yanıyor.fotolarda ki aynısını sigortaların oraya kurdum.Bu devreden iki adet aldım bu fotolardaki sizin için demo olarak kurdum.Gece fotoyu çekip atarım. Aldığım ürünün linki merak eden olursa

https://tr.aliexpress.com/item/12V-Car-Light-Control-Switch-Photoresistor-Relay-Module-Light-Detection-Sensor/32722965560.html?spm=2114.13010608.0.0.5a46i1

IMG_5954[1].JPG

IMG_5953[1].JPG

Osman Türkol tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.