Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç Soğukken Kalkışta Silkeleme Yapıyor!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Muhammet bey eğer cumartesi sonucu buraya yazarsanız memnun olurum.

Bu arada dün konuştuğumda usta, buji yuvasından basınç ölçümünün sağlıklı değer vermeyeceğini söyledi. Kapağın sökülerek bakılması gerektiğini belirtti. Benim de silindiri açtırmak pek içimden geçmiyor aslında. 

Gökhan ADIGÜZEL tarafından düzenlendi

• Yanıt 38
  • Görüntüleme 11,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Muhammet Gür
    Muhammet Gür

aynı sorun bende de var aracım şuan 41 binde lpg de brc marka 30binde takıldı. lpg ye geçtiği an hiç bir sorun kalmıyor herşey normal. lpg bayisi de sorunu anlamaları için aracın bir gece orada kalmas

• Kubilay Yıldırımbayazıt
    Kubilay Yıldırımbayazıt

Geçiş ısısı yazın 40 kışın 35 derece en alt değerler. Tecrübe ile sabit birde yöntem önereyim biraz sıkıntılı ama sonuç kesin akşam aracı park ettikten sonra akü kutup başını söküyorsunuz sabah tekrar

• Gökhan ADIGÜZEL
    Gökhan ADIGÜZEL

Forumda iki arkadaşımızın daha aynı problemi yaşadığını okumuştum. Ama profillerine baktığımda en son mart ayında siteye giriş yapmışlar. dolayısıyla onlarla iletişime geçemedim.    Ben arac

Yanıtlama zamanı:

tabiki cumartesi günü yazarım sonucu tabi birşey bulabilirlerse. bu kaçıncı usta sayamadım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bir çok yerde ateşleme bobini, buji ve kabloları denilmiş. Denediniz mi bunları? Haftasonu araçla işim bitince ben de ustaya bırakacağım. Kurcalayayım biraz dedi. Artık parasını da geçtim, sorun bulunsun yeterki. 

Yanıtlama zamanı:

buji buji kablolarını değiştirdim hiç bir fark olmadı bir yerlerde sensörlerle ilgili birşey olduğunu düşünüyorum ben ama arıza kodu da yok

Yanıtlama zamanı:

cumartesi araca baktırdım lpg sistemiyle ilgili bir problem olma ihtimalinin yüksek olduğunu söylediler sistemin motor kısmındaki herşeyin sökülüp denenmesi gerekiyormuş subap değerlerinin hepsi aynı değerde olduğunda sorun olmadığını da söylediler birde benzin pompasının kontrol edilmesi gerektiğini söylediler ilk fırsatta lpg yi devre dışı bırakacağım bakalım o zaman ne olacak

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Benim LPG şu an devre dışı. Elektrik bağlantısı yok, enjektörler sökülü, depo kapalı. 

Şöyle bir durum var; Kubilay beyin tavsiye ettiği gibi akü kutup başını söküp bir kaç saat bekledim. Daha sonra tekrar taktım. Sabahları soğukken kalkışta yaptığı silkeleme azaldı. Mesela haftasonu hiç silkelemedi, fakat bu sabah sanki küçük küçük hissettim. Fakat rolanti düzensizliği ve ara ara gelen vuruntu devam ediyor. Haftasonu koşuşturmam olduğundan ustaya da götüremedim aracı. 

Akü kutup başlarından sadece bir tanesini sökebildim, diğeri iç tarafta kaldığı için sökmemiştim. Tam olarak elektriği kesemedim galiba çünkü radyo sıfırlanmamış. Sadece tarih ve son yapılan km sıfırlamış, radyo kanalları vs duruyor.

Gökhan ADIGÜZEL tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Haftasonu Ankara'da Öner Oto Tuncay ustaya gittim. Ford forumda tavsiye edilmiş. Aracı test etti, hiç sorun yok kafanı kurcalama dedi. Sonra kompresyon testi yaptırdım, yaklaşık 130 çıktı tüm değerler. Bir sonraki bakımda buji kablolarını değiştir yorgun görünüyor dedi, artık dinlemeyeceğim arabayı. Huy oldu iyice. 

Ama olur da farklı bir önerisi gelir ise, yazarsanız sevinirim. 

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba, iki gün önce aracı servise verdim incelediler hata kodu vermeyen araba serviste ilk çalışma sırasında boğaz kelebeğinden arıza kodu vermiş sonunda. boğaz kelebeği temizlendi yazılım atıldı ve arabada hiç bir sorun kalmadı devir saatinde dalgalanma kayboldu

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.