Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Otomobil önerisi

Featured Replies

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 7,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:

bunun beyazı vardı cok iyi birşeydi camtavanmı folyomu unuttum çok güzeldi 58.600 falandı..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bunun beyazı vardı cok iyi birşeydi camtavanmı folyomu unuttum çok güzeldi 58.600 falandı..

Sizcede çok iyi değilmi bu araç bugun fordu aradım ellerinde istediğim gibi gece gri tit-x sunrooflu varmış 63.000 dediler bu araç 61.600 deri koltuk xenon farlı hemde 2.0DCI 150 bg otomatik. Sizce alınabilirmi focus yerine ve bu araçla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Focusla aynı fiyat ama ikinci el nede olsa ve yakıt tüketimi 8den aşağı değildir tahminim

Yanıtlama zamanı:

F3 yakıt , az değer kaybı :)

Yanıtlama zamanı:

sabri kardeş biraz seninki müslüman mahallesinde salyangoz satmak gibi oldu...fordla focusla ilgili oldugumuz için sana yeterince bu araba ile ilgili bilgi veremeyiz bilenler çıkabilir tabiki.ama onunla ilgili forumlardan yardım alabilirsin.renonun lanetli modelidir laguna oturtamadı birtürlü güzel araba donanım şubu hepsi yerinde ama eksik giden birşeyler olduğu için zaten tr.da cok gitmiyor onun için ikinci eli zayıf ...sanırım yeni kasa coupe gelicek onunda etkisi olablir...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet bide ikinci elide zor olur bunun satamazsın elinde kalır :) ki satan kişininde elinde kalmış gibi

Yanıtlama zamanı:

Evlat olmasın sana sabri :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sabri kardeş biraz seninki müslüman mahallesinde salyangoz satmak gibi oldu...fordla focusla ilgili oldugumuz için sana yeterince bu araba ile ilgili bilgi veremeyiz bilenler çıkabilir tabiki.ama onunla ilgili forumlardan yardım alabilirsin.renonun lanetli modelidir laguna oturtamadı birtürlü güzel araba donanım şubu hepsi yerinde ama eksik giden birşeyler olduğu için zaten tr.da cok gitmiyor onun için ikinci eli zayıf ...sanırım yeni kasa coupe gelicek onunda etkisi olablir...

Sıkıntılı bir araç belli ve 2009 olduğu için EDC şanzıman yok yani renaultun yeni çift kavramalı şanzımanı.. Bu arada Gece grisi TDCI HB titanium-x+ oto park+ sunroof 63.000 TL nasıl fiyat sizce?

Yanıtlama zamanı:

bence iyi fiyat bora abi duymasın :)

Yanıtlama zamanı:

güzel fiyat ben enson kendime sordugumda tit.sedan.beyaz.otopark.sunroof 59000 almıştım..xpaketi eklersen iyi fiyat almışşın derim...alınabilir bence...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
:);) ama yarına kadar fiyat bu cuma akşamından itibaren %4 kadar bir zam gelicekmiş
Yanıtlama zamanı:

bence iyi fiyat bora abi duymasın

emrecim resmin hala yok...deme hani söz vermiştin...tut ozaman.... :)

Yanıtlama zamanı:

:);) ama yarına kadar fiyat bu cuma akşamından itibaren %4 kadar bir zam gelicekmiş

koş al sabah hemen ne duruyorsun sabri........vala gelir dolar 2000 olucak eninde sonunda...bence ...iyi fırsat...

Yanıtlama zamanı:

emrecim resmin hala yok...deme hani söz vermiştin...tut ozaman.... :)

Abim tam açıklama yaptım genel sohbet bolumu 2 de sen bunu yazmıssın abi büyüksün ;)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.