Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201610 yıl comment_370133 Merhaba, aracı alalı 1 seneyi geçti ve geçen gün birşey fark ettik. Şöför yan koltuğunun emniyet kemeri ters duruyor ve kemer takıldığında katlanmış bir şekilde insanı rahatsız ediyor.biraz geç fark ettik farkındayım. Servise gitmedim çünkü servisten hiç memnun değilim, yüzlerini bile görmek istemiyorum. En yakın diğer ilde servis var. Sorum şu emniyet kemeri veya tokası yanlış takılmış mı? Resimde toka içe dönük olan sıkıntılı taraf. Haziran 27, 201610 yıl Cihan Kul tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201610 yıl comment_370134 Merhaba, kemer değil de toka ters takılmış. Sanırım kemeri sökmeden düzelmez. Servistekileri ben de sevmiyorum. Adamlar kasap, mahvettiler aracımı... Pis herifler. İşçiliğine güvendiğiniz bir döşemeci/trimci sorununuzu halleder gibi duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201610 yıl comment_370141 En sonuna kadar çektiniz mi. Katlanmış olabilir. Tokayı sökmeden de çevirebilirsiniz. Biraz zor iş ama yapılabiliyor. Ben yapmıştım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201610 yıl comment_370149 1 saat önce, Doğan Kurban said: En sonuna kadar çektiniz mi. Katlanmış olabilir. Tokayı sökmeden de çevirebilirsiniz. Biraz zor iş ama yapılabiliyor. Ben yapmıştım. Aynen. Bir arkadaşım nasıl bir hırsla taktıysa arabayı aldığımda ters duruyordu. Bayağı uğraştırdı ama düzeliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201610 yıl comment_370160 Ters takılmış değildir, kullanımdan dolayı kendiliğinden dönmiş olabilir. kemeri bir ucu tam ortaya denk gelecek şekilde büzdürün, tokayı kemerin etrafında çevirin. imkansızmış gibi görünür ama toka ara sıra kemere tur bindiriyor. Haziran 28, 201610 yıl Ergün YILDIZ tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201610 yıl comment_370162 Herhangi bir yeri sökmeden sadece tokayı çevirebilirsiniz... Tokanın iç kısmından kemeri uzunlamasına ikiye katlayın ve usulünce çevirin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201610 yıl comment_370177 Toka donmus benim araçta da öyleydi dondurebilirsiniz ama ugrasmak gerek biraz birseyi sökmek gerek yok . Orta kısımdaki boşluktan katlayıp döndürün Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201610 yıl Yazar comment_370285 Sonuna kadar çekip baktım, sorun yok. Dediğiniz gibi tokayı çevirmeye çalışayım olmadı sanayiye uğrarım artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201610 yıl comment_370316 10 saat önce, Cihan Kul said: Sonuna kadar çekip baktım, sorun yok. Dediğiniz gibi tokayı çevirmeye çalışayım olmadı sanayiye uğrarım artık. sanayiye uğramalık bir durum yok kendinizde yapabilirsiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın