Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201610 yıl comment_365446 Arkadaşlar merhaba. Bir araç alma aşamasındayım. 2013 model. Titanium Smart paket. Araçta navigasyon ve geri görüş kamerası var. Fakat navigasyon ve geri görüş kamerası veya Sony sistemi vs. orijinal mi bilemedim. Ford Etis'ten (https://www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do) şasi numarasıyla sorguladığımda; "*Yön Bulma Sistemi HARİÇ demesine rağmen, Yön bulma verileri TÜRKİYE" var gözüküyor. Ayrıca yine "MFD nav Düşük TFT Ekran" diyor. Emin olamadım navigasyonu ve kamerası orijinal mi değil mi diye. Ayrıca fotoğraflarda dikkatimi çeken bir diğer şey, her smart paketteki gibi, direksiyonun sadece sol alt kısmında ilave düğmeler (cruise vs) var. Sağ tarafında yok. Ama bazı araçlarda burada da var. Bununla bir alakası var mı emin olamadım. (Eğer elindeki focus (2013-2014) orijinal navigasyonlu olan varsa, etis'ten sorgulattığında ne yazdığını söylerse çok daha süper olur) Ayrıca elimde yine smart olan ama navigasyon olmayan bir focusu sorgulattığımda "MFD Yüksek TFT ekran" diyor. Yani ekranı daha mı iyi anlamadım açıkcası. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. EDİT: Etis'ten sorgulayınca Arka İzleme Kamerası Sabit de yazıyor şimdi dikkatimi çekti ama yine de Yön Bulma Sistemi Hariç demesi ve düşük TFT ekran demesi içime kurt düşürmedi değil cidden. Mayıs 28, 201610 yıl MehmetG tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201610 yıl comment_365447 Fotoğraf koymanız daha iyi olur. Direksiyon üzeri tuşlar etiste yazmaz belli bir seriden sonra bir bölüm iptal edildi çünkü gereksizlerdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201610 yıl Solution comment_365449 56 dakika önce, MehmetG said: "MFD nav Düşük TFT Ekran" bu 5" ekran var demek, çözünürlüğü 4.2" (smart paket)e göre düşük. daha doğrusu piksel yoğunluğu düşük o yüzden bu düşük o yüksek diye geçiyor. direksiyonda ki sağ alttaki tuşlar eskilerde var (BVC) yenilerde yok (SYNC) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201610 yıl Yazar comment_365450 Anladım yani hem düşükten kastı çözünürlüğü yani, boyutu değil. O zaman ekran 5". Ayrıca yine ETIS'te "Nav olan ICP marka", "Arka İzleme Kamerası Sabit" , "Yön Bulma Verileri - Türkiye" vs yazması sebebiyle orijianl gibi duruyor diyebilir miyiz? Resimleri de şurdan görebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201610 yıl comment_365451 Evet orijinal. Bunlarda burda bulunsun: 4.2 "- 480x272 5.0 "- 400x240 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201610 yıl Yazar comment_365495 O zaman sıkıntı yok diyorsunuz yani. Yön Bulma Sistemi hariç vb. yazınca bir de bu yüksek düşük olayını görünce ufaktan kıllanmıştım ama içim şuan rahat. Tekrar teşekkür ediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201610 yıl comment_365513 Hepsinde (navi olsa da), yön bulma sistemi hariç yazıyor nedense. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201610 yıl comment_365551 Yön bulma sistemi GLONASS (Küresel Uydu Konumlandırma Sistemi veya Küresel Uydu Seyir Sistemi) ABD RUSYA ve ÇİN de kullanımda . Ülkemizde ve avrupadaki araçlarda bulunmuyor . Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın