Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201610 yıl comment_364402 Arkadaşlar merhaba; Öncelikle, bazı işlerimden dolayı uzun süreden bu yana forumu ziyaret edemedim. Sizden bu konuda yardımınızı istiyorum. aracım 2007 ghia, bu kablolar mevcut. Kitapçıktan baktığımda soldan sağa 1) asr on/off 2)ön cam ve silecek fıskiyesi ısıtma 3)airback on/off Tuşları olduğunu öğrendim. bu kablolara ilgili tuşlarını alıp taksam özellikleri aktif hale gelir mi? yoksa bu özelliklerin aktifliği için yazılıma ihtiyaç varmıdır. Aracın üzerinde ekleme yapılmadı orijinal şekilde Saygılarımla teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201610 yıl comment_364403 Esp işi o şekilde olmaz. Silecek ısıtma da yazılım ve düğme ile olmaz. Airbag için bilgim yok ama ne gerek var anlamadım manuel olarak kapatabilirsiniz yolcu kısmını Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201610 yıl Yazar comment_364404 Bu kabloların konulma amacı nedir peki ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201610 yıl comment_364405 Amacı olmalı mı ? Kontrol edilir eğer gerekli parçalar VARSA bunlar işinizi kolaylaştırmış olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201610 yıl Yazar comment_364406 Bunların kontrolü nasıl yapılır. bulunduğum ilçedeki elektrikçiler bilmiyorlar nasıl olacağını Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201610 yıl comment_364407 4 dakika önce, İsmail dağlı said: Bu kabloların konulma amacı nedir peki ? kablo tesisatı her donanıma özel hazırlanmaz belli başlı tesisatlar vardır duruma göre onlar takılır. Çalışması için modul ve yazılım gerekir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201610 yıl Yazar comment_364408 11 dakika önce, Ozan Kar said: kablo tesisatı her donanıma özel hazırlanmaz belli başlı tesisatlar vardır duruma göre onlar takılır. Çalışması için modul ve yazılım gerekir. teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201610 yıl comment_364409 Otomatik Mesaj Bu konu, Forum Yardımı > Focus Club Tr > Resim Ekleme kategorisinden Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201610 yıl comment_364410 Airbag'i torpidonun oraya alacağınız ilave bir anahtarla çalıştırabilirsiniz. Öndeki kablo anahtar değil, sadece göstergesi için (devrede/ devrede değil şeklinde). ESP araçta varsa açma kapamayı tesisat da varsa düğme ekleyerek yapabilirsiniz. ESP yoksa bir işe yaramaz. Cam ısıtması için, doğal olarak öncelikle ısıtmalı cam ve tesisatı lazım. Mayıs 20, 201610 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın