Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 1.6 Ecoboost Beyaz Duman çiğ Benzin Kokusu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Özer Aksu said:

Serviste bakıldı bizzat kaan abi ilgilenmişti. Hego sensörü değiştirildi sorun devam etti katalizörün içi kontrol edildiğinde temiz olduğu söylenmişti . Katalizör dağılsa ses gelmesi gerekir ancak o seste yok araçta . Servis teknisyeni o2 sensörü degisimi sonrası beyaz duman ve koku gitti demişti ancak suan aynı sorun devam etmekte . Katalizörün bu kadar sürede bozulma ihtimali bana da pek mantıklı gelmese de servis baş teknisyeni Hego sağlamsa katalizör bozuktur değiştirilmesi gerekir demişti . İnternette bu sorunu yaşayanların bir çoğu farklı geri dönüşler var kimi shell yakıtı diyor kimi enjektör diyor kimi yakıt katkısı, gec ateşleme sorunu yapabilir diyor ....

Tamiri ve temizliği mümkün olmadığı için değiştirmek şart gibi ancak parça fiyatı sifir motor blogu ile eşdeğer (içerisinde Toryum, boraks gibi pahalı madenler nedeniyle ) suan değiştirmemek için direniyorum bakalım ne olacak

Sen şu enjektörlerini bana bir gönder hele.

Yanıtlama zamanı:

Sen şu enjektörlerini bana bir gönder hele.

Temizlik sonrası kodlama ve öğrenme verilerini serviste yaptırmak gerekir mi . Yoksa sök temizle tak şeklinde mi yapacağız . Yani plug and play [emoji1]

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Özer Aksu said:

Fiyatlar çok uygun orada 300 400 tl gibi fiyatlara bulunabiliyor 

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=6233430606

Yeni gibi duruyor, satıcı cevap versinde bakalım.

Yanıtlama zamanı:

Temizlik sonrası kodlama ve öğrenme verilerini serviste yaptırmak gerekir mi . Yoksa sök temizle tak şeklinde mi yapacağız . Yani plug and play [emoji1]

Dizeldeki gibi değil plug&play

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.