Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366511 3 saat önce, Özer Aksu said: Serviste bakıldı bizzat kaan abi ilgilenmişti. Hego sensörü değiştirildi sorun devam etti katalizörün içi kontrol edildiğinde temiz olduğu söylenmişti . Katalizör dağılsa ses gelmesi gerekir ancak o seste yok araçta . Servis teknisyeni o2 sensörü degisimi sonrası beyaz duman ve koku gitti demişti ancak suan aynı sorun devam etmekte . Katalizörün bu kadar sürede bozulma ihtimali bana da pek mantıklı gelmese de servis baş teknisyeni Hego sağlamsa katalizör bozuktur değiştirilmesi gerekir demişti . İnternette bu sorunu yaşayanların bir çoğu farklı geri dönüşler var kimi shell yakıtı diyor kimi enjektör diyor kimi yakıt katkısı, gec ateşleme sorunu yapabilir diyor .... Tamiri ve temizliği mümkün olmadığı için değiştirmek şart gibi ancak parça fiyatı sifir motor blogu ile eşdeğer (içerisinde Toryum, boraks gibi pahalı madenler nedeniyle ) suan değiştirmemek için direniyorum bakalım ne olacak Sen şu enjektörlerini bana bir gönder hele. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366512 Sen şu enjektörlerini bana bir gönder hele. Temizlik sonrası kodlama ve öğrenme verilerini serviste yaptırmak gerekir mi . Yoksa sök temizle tak şeklinde mi yapacağız . Yani plug and play [emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366520 4 saat önce, Özer Aksu said: Fiyatlar çok uygun orada 300 400 tl gibi fiyatlara bulunabiliyor http://www.allegro.pl/show_item.php?item=6233430606 Yeni gibi duruyor, satıcı cevap versinde bakalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366599 Temizlik sonrası kodlama ve öğrenme verilerini serviste yaptırmak gerekir mi . Yoksa sök temizle tak şeklinde mi yapacağız . Yani plug and play [emoji1] Dizeldeki gibi değil plug&play Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın