Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Yazılım Ve Disk Sesi


salih çam

Soru

herkese selam,

arabamı iki hafta önce aldım. fakat bir problem yaşıyorum. birinci vitesten ikinci vitese gecerken ayağımı gazdan çekmeme rağmen araba gazı geç kesiyor yani devir saati bir saniye kadar geç düşüyor bu da arabanın birinci vitesten ikinci vitese gecerken bağırmasına neden oluyor. bir kaç kişi bunun yazılım ile ilgili olabileceğini  duydum. acaba sebebi ne olabilir. ikinci bir konu ise araba yavaşlarken çok ince bir disk sesi gelmekte -bu normal olabilir- fakat aynı ses bazen hızlanırken de çıkıyor haliyle çok can sıkıyor. bu konularda yardımınızı bekliyorum. teşekkürler...  

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 7 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Otomatik Mesaj

Bu konu, Focus Club Tr > Forum Yardımı kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Özellikle dizel motorlarda aracın vites değişiminden sonra turbo boşluğuna düşmesini engelleyecek yazılımsal önlem var. Ancak bu rahatsız edici boyutta değil genelde. Siz mi normali farklı algılıyorsunuz yoksa gerçekten yazılım abartıyor mu bunu anlamanın tek yolu deneyimli bir yetkili servis teknisyeninin görüşüne başvurmak bence. 

Disk sesi alışılmamış bir durum değil, ancak fren kullanılmaz iken ses gelmesi mutad değil. Bunu da bir zahmet servise danışalım. 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Motorun yaptığı normal, güncel yazılımla eskisinden daha da çok yaptığını gözlemlemiştim ben. Sebebini Cem abi açıklamış zaten.

Disk sesinin hangi durumlarda yaptığını, azaldığını arttığını tespit edip servisteki usta ile test sürüşü en net sonucu verir bence de.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.