Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201610 yıl comment_364221 3 saat önce, Ahmet tunçer said: Sizin baktıgınızda gözle görülüyormuydu? araç geldi ve o uğultu yani üfleme sesi daha da arttı gaza bastıgımda ancak kaputu açtıgımda bir yağ sızması oldugunu gördüm acaba bu yapabilir mi turbo ile alakası varmı yok mu bilemiyorum. Benimde gaza bastıkça üfleme iyice artırıyordı ve o parça bildiğin çatlağı bariz belli oluyordu. Sizin o parça sağlam görünüyor alt tarafında çatlak yoksa tabi. Yağ birikintilerine gelince enjektörden kaynaklanıyor. Oring ve pulları değişecek basit ve maliyetsiz birşey üfleme sesinin orayla alakası yok. Bu arada dediğim parça sert plastik olduğu için el yordamıyla altında çatlak olup olmadığı anlaşılmaz.alt tarafında oyuntunun içinde çatlak olma ihtimali yüksek o parça sökülmeden anlaşılmaz. Sökün o parçayı öyle bakın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201610 yıl Yazar comment_364244 17 saat önce, Alper Karakuyu said: Benimde gaza bastıkça üfleme iyice artırıyordı ve o parça bildiğin çatlağı bariz belli oluyordu. Sizin o parça sağlam görünüyor alt tarafında çatlak yoksa tabi. Yağ birikintilerine gelince enjektörden kaynaklanıyor. Oring ve pulları değişecek basit ve maliyetsiz birşey üfleme sesinin orayla alakası yok. Bu arada dediğim parça sert plastik olduğu için el yordamıyla altında çatlak olup olmadığı anlaşılmaz.alt tarafında oyuntunun içinde çatlak olma ihtimali yüksek o parça sökülmeden anlaşılmaz. Sökün o parçayı öyle bakın. Buldum sorunu hocam o yağ kaçıran yerden yapıyormuş üflemeyi, usta çok önemli eğer o kendini usta sanan adamlara güvenseydim sağlam turboyu değiştirtceklerdi. Bu arada yardımınız için çok teşekkür ederim. Mayıs 19, 201610 yıl Ahmet tunçer tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın