Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ahmet tunçer

Üye
  • Toplam İleti

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ahmet tunçer Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    Focus 2
  • Meslek:
    Kule Vinç Opera
  • Cinsiyet:
    Bay

Ahmet tunçer's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. Hocam ustalar taş mı yiyecek diyosun da, usta var ustacık var milleti koparmak için yapmadıkları dümen yok.
  2. Merhaba arkadaşlar trend aracım var ruhsatta trend cd yazıyor bu ne demek ?
  3. Benim focus 2 de yol bilgisayarı olmadığı için göremiyorum görmek için ne yapmam lazım?
  4. Buldum sorunu hocam o yağ kaçıran yerden yapıyormuş üflemeyi, usta çok önemli eğer o kendini usta sanan adamlara güvenseydim sağlam turboyu değiştirtceklerdi. Bu arada yardımınız için çok teşekkür ederim.
  5. Sizin baktıgınızda gözle görülüyormuydu? araç geldi ve o uğultu yani üfleme sesi daha da arttı gaza bastıgımda ancak kaputu açtıgımda bir yağ sızması oldugunu gördüm acaba bu yapabilir mi turbo ile alakası varmı yok mu bilemiyorum.
  6. şu körüklü boruyu kontrol ettim ama gözle görülür bişi yok diğer hortumuda kontrol etttim onda da gözükmüyor araba boluda şuan gelsin daha özenle kontrol etcem dediğiniz bölgeleri götürdüğüm tamirciler sözde kontrol ettiler hortumlar sağlam turbo değişmesi lazım falan dediler
  7. Kardeşim bendeki de 110luk tdci aracı aldığımda çip vardı çipli hız denemem de son ibreyi yani 240 ı gördü ayriyeten daha ayağımın altında gaz vardı çipi söktürdüm 220 düz yolda görüyorum bu arada başka tavsiyesi olan arkadaşlar var mı?
  8. Valla kardeşim heryerini gösterttim arabanın eksozda yapabilir dedi eksozcuya da gösterdim onda da sorun yok adam en son turboyu açıp bakmamız lazım falan dedi
  9. Ahmet tunçer

    Focus 2 Tdci Turbo

    Merhaba arkadaşlar focus 2 2007 model sedan dizel bir aracım var geçen istanbul dönüşü gaza baya bir bastım ve 220 kadar çıktım neyse ertesi gün tekrar çalıştırdım aracı gaza bastığım zaman aracın kalorifer lerinden üfleme sesi geliyor ama içeri hava falan gelmiyor turbu hortumlarından şüphelendim ve bütün hortumları kontrol ettim ve ettirdim hiç bir sorun yok acaba turbo sökülmesi mi gerekiyor yada başka tavsiyeleriniz varsa lütfen yardımcı olun ankara'da sağlam usta tanıdığınız varsa ona da gösterebilirim şimdiden teşekkür ederim bu arada araba çekişinde %10 luk düşme performansı var ve duman atmıyor.
  10. Arkadaslar sorunu hallettim gittim ustaya gosterdim araci ertesi gün aks korügü ve aks kafasi degisecek dedi maliyeti 200 tl civari falan tuttu hic bir sorun kalmadi.
  11. Selamun aleykum arkadaslar foruma yeni uye oldum az once iş yerinden eve giderken aracimda bir sorun meydana geldi sanki teker cikacakmiş gibi direksiyon sallandi yani yalpa gibi bisi yapiyor bende direk rot balansciya gittim cunku baska biyer acik degildi adam dedi balanstan dolayidir bende imkansiz cunku lastikleri yeni aldim daha sonra dedim bi kaldiralim araci altina bakalim kaldirdik neyse sol teker aks koruğü patlak gordum acaba ondan dolayi yapiyor olabilirmi arkadaşlar birde dönerken direksiyonu tam cevirdigimde tak tuk ses geliyor cevaplarsaniz sevinirim tesekkürler resmi de ekledim
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.