Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

0 km focus 1. gunde beni yolda birakti


Efe Ergüz

Soru

16 aralik gunu teslim aldigim ford focusum su anda serviste yatiyor ve arizayi hala kesvedemediler

araci bayiden teslim aldim o gun ufak bir gezinti den sonra aracimi park ettim ve eve ciktim aksam icim icime sigmadi dur dedim suna birdaha bakayim bu sefer ipodumuda aldim araca ipod u taktim sorun yok sarkilara falan baktiktan isimi hallettikten sonra son bir kez bir mars basayim dedim debriyaja basim dugmesine bastim calistim 1 dk gecmedi aracin motru durdu birkez daha calistirdim bu sefer okadar bile surmedi durdu son bir kez daha bastim arac bu sefer calismadi ve yol bilgisayarinda motor arizali servise goturun dedi ertesi gun servisi cagirdim geldi bakti servise gitmesi gerek dedi cekici geldi aldi goturdu Ford dedik Focus dedik guvendik fakat hem arabamizdan olduk hemde icime bir kurt dustu bazi sikayet sitelerindede ayni isimle sikayetlerim vardir bitek bende olan bir ariza ise ford ismine golge dusurmek istemem sadece sizinle paylasmak istedim eger baslikta bir sikinti varsa admin arkadaslar zor duruma dusmemek adina silsinler kimsenin basini agritmak istemem

post-1250-0-73854600-1324337118_thumb.jp

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Çok geÇmiş olsun. Müthiş can sıkıcı bir durum, emin olun benim başıma gelmiş olsa kesinlikle sizin kadar soğukkanlı yaklaşamazdım olaya. Belli ki elektronik bir sorun. Ama cidden can sıkıcı bir durum. Umarım en iyi şekilde giderilir arıza.

GeÇmiş olsun.Şanssızlık işte...Tamamen elektronik donanımlı yepyeni bir araba yaparsan böyle olur işte,mutlaka ciddi sorunlar yaşanır...Korkmayın,sorunu Çözerler..Yalnız bence elinizd Çok büyük bir fırsat var.Tüketici kanununa göre aracınızı 2 ay iÇinde iade edip paranızı geri isteyebilirsiniz....

Bu gerÇek mi yaaa.

Hadi arabaları geri verip yeniden alalım, Ford'un satış rakamlarını yükseltiriz, hem ben ecoboost istiyorum. Benim verdiğim parayı verecekler mi geri?

Heyecanlandım yaaa.

Benim iki ay olmadı, memnun değilim aracımdan, geri verebilir miyim? Kime başvurmalıyım, aynı aracın Ecoboost motorlusundan alsam sorun olur mu?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Çok geÇmiş olsun. MÜthiş can sıkıcı bir durum, emin olun benim başıma gelmiş olsa kesinlikle sizin kadar soğukkanlı yaklaşamazdım olaya. Belli ki elektronik bir sorun. Ama cidden can sıkıcı bir durum. Umarım en iyi şekilde giderilir arıza.

Bu gerÇek mi yaaa.

Hadi arabaları geri verip yeniden alalım, Ford'un satış rakamlarını yÜkseltiriz, hem ben ecoboost istiyorum. Benim verdiğim parayı verecekler mi geri?

Heyecanlandım yaaa.

Benim iki ay olmadı, memnun değilim aracımdan, geri verebilir miyim? Kime başvurmalıyım, aynı aracın Ecoboost motorlusundan alsam sorun olur mu?

Birde mahkemede katip olacaksın Ümit..Ben ne yazdım sen ne diyosun...Ben hakimken sen benim katibim olacaktın,bak senle ne kafa yapardım.Ahahahaaa.. :kıhkıh: .TÜketici konunundan bahsediyorum..Ayıplı olduğunu dÜşÜndÜğÜn ve kullanım faydasından ziyade emtianın özelliklerini kullanmanın mÜmkÜn olmadığı hallerde satın alındığı tarihten 2 ay iÇinde satıcı,yetkili bayi ve distrÜbÜtör firmadan malın iadesi ile ödenilen bedelin geri verilmesini talep hakkı vardır.Bu 2 ay doğduktan sonra ise tÜketici mahkemesine (bedel 1890 TL den dÜşÜkse TÜketici Hakem Heyetine) dava aÇılması lazım....

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Mahkemede katibiz de, bu kadar kapsamlı kanun olduğunu bilmiyordum. Ayrıca öyle ticaret mahkemesi falan değil benimkisi, ölülerle, delilerle uğraşıyorum paso. Bir ara Kastamonu'da nam salmıştım, verasetçi katip diye, hayranlarım vardı, veraset almak için çevre ilçelerden geliyorlardı, :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :smiley2k: :smiley2k: :smiley2k:

Az çok biliyordum da, dediğim gibi al ürünü, (70 milyarlık) sonra ben bunu beğenmedim, faydasızın teki bu deyip geri ver. Adamı oyarlar bee. Şahsen ben olsam oyarım. Ama anlaşalım, bunu verip Ecoboost alacam dersem belki biraz daha ılımlı davaranılar. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Sanmam. Aldığım bayiye arabayı iade edeyim. Benim ödediğim parayı verecekler nasılsa, sonra gidip daha iyi bir pazarlıkla başka bir bayiden Ecoboost alayım. :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:

Ya yemin ediyorum kulağıma, aklıma çok hoş bir fikirmiş gibi geliyor :smiley2k:

Biri beni durdursuuunnnnnn.

ÜmitVaysaloğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.