Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

0 km focus 1. gunde beni yolda birakti

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Herkese merhaba,

Bende benzer bir sorunla karşı karşıyayım. 10 gün önce Focus III Titanium Powershift aldım. Aracı aldım evime geldim .Bu süre 20 dk felan sürdü.Her zaman yaptığım gibi vitesi P konumuna getirip araçtan indim. Uzaktan kumandanın orta tuşuna basarak aracı kitledim. 30 dk sonra arkadaşım aradı. Garajda bir focus var şu an içindeyim dedi. :dontknow:)

Herşey böyle başladı. Aracı kumanda kitlemiyor. Hemen servise gittim. Eleman orada kumandaya bastı ve kapılar tık diye kapandı. Banada tekrar dan kumanda eğitimi verdi bende eve döndüm. Ancak arabam benim garajda kitlenmedi.

Neyse çok uzatmayayım aracı ertesi gün servis aldı. Zira aküsü boşalmış. O gün bugün serviste araç ve kumanda modulü bekliyorum. Bu sürede alımı yaptığım bayi bana başka bir aracı tahsis etti . Şimdi kendi arabamı bekliyorum.

Araç belki de Otosana gidecek. Ne zaman dönecek belli değil.

Durumum budur arkadaşlar.

• Yanıt 92
  • Görüntüleme 17,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ne güzel olur ya toplanır birbirinize arabalarınızın teknik özelliklerini pardon ya....bakkkkk benimkinin burası soyuldu....bak benimki takırdıyor benimki bak böyle yapınca calışmıyor diye birbirinize

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Ne ılımlısı seni kapıda karşılarlar Aracını 2. el değerinden alır. ÜstÜne 3-5 lira daha ödetip ecoboostu verirler Sonra yine bekleriz derler

• Bence Bora şeytanın kendi olmaya aday ama yukardakinin haberi yok şimdilik..

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Herkese merhaba,

Bende benzer bir sorunla karşı karşıyayım. 10 gün önce Focus III Titanium Powershift aldım. Aracı aldım evime geldim .Bu süre 20 dk felan sürdü.Her zaman yaptığım gibi vitesi P konumuna getirip araçtan indim. Uzaktan kumandanın orta tuşuna basarak aracı kitledim. 30 dk sonra arkadaşım aradı. Garajda bir focus var şu an içindeyim dedi. :dontknow:)

Herşey böyle başladı. Aracı kumanda kitlemiyor. Hemen servise gittim. Eleman orada kumandaya bastı ve kapılar tık diye kapandı. Banada tekrar dan kumanda eğitimi verdi bende eve döndüm. Ancak arabam benim garajda kitlenmedi.

Neyse çok uzatmayayım aracı ertesi gün servis aldı. Zira aküsü boşalmış. O gün bugün serviste araç ve kumanda modulü bekliyorum. Bu sürede alımı yaptığım bayi bana başka bir aracı tahsis etti . Şimdi kendi arabamı bekliyorum.

Garip bir arıza..İlginç...Sıfır arabanın aküsü nasıl boşalır anlamıyorum??

Yanıtlama zamanı:

Bende 2,5 ayda 2650 Km yapmışım..Ama hiç şikayetçi diilim TDCI aldığımdan...Hır Hır Hır sesinide çok seviyom ayrıca,gayet güzel geliyor bana o ses.Zaten sadece dışarıda var o ses,içeriden hiçbişi duymuyom ben...Ayrıca uzun yola çıkabilme özgürlüğüne kavuştum,yok benzin çok yakar,yok şu kadar gider derdim yok.Aha yine İstanbul yapıcam Cuma günü..1 Depoyla gidip geliyorum rahatça....Daha ne olsun..Yaşasın TDCI....

Ben de o sesi çok severdim kedi mırıltısına benzetirdim ama bunu insanlara anlatmak hayli zor olurdu!!

Yanıtlama zamanı:

Herkese merhaba,

Araç teşhir olmadığı veya anahtarı üstünde farları açık unutulmadığı sürece olmaması gereken bir sorun. Bir de ogün bugün derken kaç gündür aracınız serviste?

Akü doldurmak uzun süren bir işlem mi acaba?

çok soru sordum da aküme çok güvenerek hareket eden biri olarak merak ettim şimdi.

Yanıtlama zamanı:

Aracım teşhir değildi çünkü rengi şeker kırmızı hatchback bir model. Bu aracı başka bir bayinin siparişinden aldık. Gelmesi içinde bir hafta bekledik. Aküsünü doldurdular. Servis sorunun aküden kaynaklandığını düşündü. Akü boş olduğu için kumanda kapatmamış dediler???? Daha sonra bana hak verdiler sorun aküden değil kumanda modülünden dediler. Şimdi modül bekliyoruz araç 8 gündür serviste.

Yanıtlama zamanı:

abi o zaman istanbul buluşmasında kesin gelirsin dimi

İstanbul buluşması ne zamanki?Ben Bahçeşehire gitcem ve Cuma Cumartesi İstanbulda olucam,pazar ankaraya geri dönücem....Birde İstanbulu pek bilmem,zamanım olsada nasıl geleceğimi bilemem ki....

Yanıtlama zamanı:

İstanbul buluşması ne zamanki?Ben Bahçeşehire gitcem ve Cuma Cumartesi İstanbulda olucam,pazar ankaraya geri dönücem....Birde İstanbulu pek bilmem,zamanım olsada nasıl geleceğimi bilemem ki....

abi yönetim bilir ne zaman olacağını ya ben çok isitiyorum şöyle hep beraber bi foto çekinsek focuslara focuslansak, herkese uygun bi tarih belirleyelim sende gel abi ben seni istanbul gişelerde 6 focusla karşılarım yeterki gel :dontknow:
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aracım teşhir değildi çünkü rengi şeker kırmızı hatchback bir model. Bu aracı başka bir bayinin siparişinden aldık. Gelmesi içinde bir hafta bekledik. Aküsünü doldurdular. Servis sorunun aküden kaynaklandığını düşündü. Akü boş olduğu için kumanda kapatmamış dediler???? Daha sonra bana hak verdiler sorun aküden değil kumanda modülünden dediler. Şimdi modül bekliyoruz araç 8 gündür serviste.

Arac tesir de olabilir cunku atiyorum istanbulda bu araba var getirtelimmi dediklerinde istanbulda mesela istinyedeki tesir aracida o listede gozukuyor bu arada bana bir dizel hyundai verdiler yarin alicam 17 sinden beri serviste arac

Yanıtlama zamanı:

Telefonum yokmu sende :dontknow:

Bahaneye bak yaa :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Ya işte bahane bulamadım,bir yaziim bakim kimler ayıp ediyosun biz ne güne duruyoruz diycek bakiim dedim..Eheheheheüeeee....

Yanıtlama zamanı:

ne güzel olur ya toplanır birbirinize arabalarınızın teknik özelliklerini pardon ya....bakkkkk benimkinin burası soyuldu....bak benimki takırdıyor benimki bak böyle yapınca calışmıyor diye birbirinize gösterirsiniz...

bunu yazan çok kıskanç biri.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Ehehehüeeee....Biz ,bazılarının hiç sahip olamadığı,tavşan dağa kızmışta dağın haberi olmamış misali otosana kızıpta satın almadığı Focuslarımızı alıp İstanbul Boğazı manzaralı bir yerde biralarımızı yudumlarken,o sırada orada olamayacak ve mis gibi Focusunu sattığı için içi yanan arkadaşlarımızı konuşacağız...Eheheheheüüeeee.....

Yanıtlama zamanı:

yani fareyi tavşan yapınca oldumu sanıyorsun aynı familyadan gelen kemirgen grubu ulen bora.......cok kafasın ya...

Yanıtlama zamanı:

ne güzel olur ya toplanır birbirinize arabalarınızın teknik özelliklerini pardon ya....bakkkkk benimkinin burası soyuldu....bak benimki takırdıyor benimki bak böyle yapınca calışmıyor diye birbirinize gösterirsiniz...

bunu yazan çok kıskanç biri.... :D

Abi çok güldüm durup durup okuyorum :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.