Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

melik sah

Üye
  • Toplam İleti

    3
  • Katılım

  • Son ziyaret

melik sah tarafından yazılan her şey

  1. Aracı servise vereli 15 gün oldu hala bir gelişme yok en son konuşmam da yazılım yüklenecek dendi , aradan 3 gün geçti. Ford mu??? bir daha asla ford almam .
  2. Aracım teşhir değildi çünkü rengi şeker kırmızı hatchback bir model. Bu aracı başka bir bayinin siparişinden aldık. Gelmesi içinde bir hafta bekledik. Aküsünü doldurdular. Servis sorunun aküden kaynaklandığını düşündü. Akü boş olduğu için kumanda kapatmamış dediler???? Daha sonra bana hak verdiler sorun aküden değil kumanda modülünden dediler. Şimdi modül bekliyoruz araç 8 gündür serviste.
  3. Herkese merhaba, Bende benzer bir sorunla karşı karşıyayım. 10 gün önce Focus III Titanium Powershift aldım. Aracı aldım evime geldim .Bu süre 20 dk felan sürdü.Her zaman yaptığım gibi vitesi P konumuna getirip araçtan indim. Uzaktan kumandanın orta tuşuna basarak aracı kitledim. 30 dk sonra arkadaşım aradı. Garajda bir focus var şu an içindeyim dedi. ) Herşey böyle başladı. Aracı kumanda kitlemiyor. Hemen servise gittim. Eleman orada kumandaya bastı ve kapılar tık diye kapandı. Banada tekrar dan kumanda eğitimi verdi bende eve döndüm. Ancak arabam benim garajda kitlenmedi. Neyse çok uzatmayayım aracı ertesi gün servis aldı. Zira aküsü boşalmış. O gün bugün serviste araç ve kumanda modulü bekliyorum. Bu sürede alımı yaptığım bayi bana başka bir aracı tahsis etti . Şimdi kendi arabamı bekliyorum. Araç belki de Otosana gidecek. Ne zaman dönecek belli değil. Durumum budur arkadaşlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.