Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

0 km focus 1. gunde beni yolda birakti

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Benden de geçmiş olsun dilekleri...

Sevimsiz bir durum ama kısa sürede halledileceğini düşünüyorum.

Gelişmelerden haberdar etmenizi ben de rica edeceğim.

Meraktan soruyorum: Aracınızın serviste kaldığı sürece size bir yedek araç sağladılar mı? Garanti kapsamında böyle bir şart var mı? Yoksa tüketici talebi olarak mutlaka dile getirilmeli ve gündemde tutulmalı diye düşünüyorum.

bugun istiyorsaniz arac verelim dediler merkeze yazi yazmislar problem olmayacaktir sanirim iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim
  • Yanıt 92
  • Görüntüleme 17,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ne güzel olur ya toplanır birbirinize arabalarınızın teknik özelliklerini pardon ya....bakkkkk benimkinin burası soyuldu....bak benimki takırdıyor benimki bak böyle yapınca calışmıyor diye birbirinize

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Ne ılımlısı seni kapıda karşılarlar Aracını 2. el değerinden alır. ÜstÜne 3-5 lira daha ödetip ecoboostu verirler Sonra yine bekleriz derler

• Bence Bora şeytanın kendi olmaya aday ama yukardakinin haberi yok şimdilik..

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun Efe, ilk günden bu tür bir arıza yaşaman şansızlık olmuş biraz da..

Yanıtlama zamanı:

Çok geÇmiş olsun. Müthiş can sıkıcı bir durum, emin olun benim başıma gelmiş olsa kesinlikle sizin kadar soğukkanlı yaklaşamazdım olaya. Belli ki elektronik bir sorun. Ama cidden can sıkıcı bir durum. Umarım en iyi şekilde giderilir arıza.

GeÇmiş olsun.Şanssızlık işte...Tamamen elektronik donanımlı yepyeni bir araba yaparsan böyle olur işte,mutlaka ciddi sorunlar yaşanır...Korkmayın,sorunu Çözerler..Yalnız bence elinizd Çok büyük bir fırsat var.Tüketici kanununa göre aracınızı 2 ay iÇinde iade edip paranızı geri isteyebilirsiniz....

Bu gerÇek mi yaaa.

Hadi arabaları geri verip yeniden alalım, Ford'un satış rakamlarını yükseltiriz, hem ben ecoboost istiyorum. Benim verdiğim parayı verecekler mi geri?

Heyecanlandım yaaa.

Benim iki ay olmadı, memnun değilim aracımdan, geri verebilir miyim? Kime başvurmalıyım, aynı aracın Ecoboost motorlusundan alsam sorun olur mu?

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun.

Ben arabayı alıp parayı geri vermelerini istemem.. Külliyen zarar :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Mert abi bence zararın neresınden dönersek kar :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Ben zarar ettiğime inanmıyorumki. Şu an benzinlisini bile o fiyata vermiyorlar..

Yanıtlama zamanı:

Eyvah cem abi elinde sopası ben kaçıyım :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Çok geÇmiş olsun. MÜthiş can sıkıcı bir durum, emin olun benim başıma gelmiş olsa kesinlikle sizin kadar soğukkanlı yaklaşamazdım olaya. Belli ki elektronik bir sorun. Ama cidden can sıkıcı bir durum. Umarım en iyi şekilde giderilir arıza.

Bu gerÇek mi yaaa.

Hadi arabaları geri verip yeniden alalım, Ford'un satış rakamlarını yÜkseltiriz, hem ben ecoboost istiyorum. Benim verdiğim parayı verecekler mi geri?

Heyecanlandım yaaa.

Benim iki ay olmadı, memnun değilim aracımdan, geri verebilir miyim? Kime başvurmalıyım, aynı aracın Ecoboost motorlusundan alsam sorun olur mu?

Birde mahkemede katip olacaksın Ümit..Ben ne yazdım sen ne diyosun...Ben hakimken sen benim katibim olacaktın,bak senle ne kafa yapardım.Ahahahaaa.. :kıhkıh: .TÜketici konunundan bahsediyorum..Ayıplı olduğunu dÜşÜndÜğÜn ve kullanım faydasından ziyade emtianın özelliklerini kullanmanın mÜmkÜn olmadığı hallerde satın alındığı tarihten 2 ay iÇinde satıcı,yetkili bayi ve distrÜbÜtör firmadan malın iadesi ile ödenilen bedelin geri verilmesini talep hakkı vardır.Bu 2 ay doğduktan sonra ise tÜketici mahkemesine (bedel 1890 TL den dÜşÜkse TÜketici Hakem Heyetine) dava aÇılması lazım....

Yanıtlama zamanı:

Ümit sen sevinme sedanları geri almazlar lambalar su alıyor diye :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Ümit sen sevinme sedanları geri almazlar lambalar su alıyor diye :kıhkıh:

Silikonlayın yahu :wacko:

Hem dolgun gözÜkÜr ^_^

Yanıtlama zamanı:

Mahkemede katibiz de, bu kadar kapsamlı kanun olduğunu bilmiyordum. Ayrıca öyle ticaret mahkemesi falan değil benimkisi, ölülerle, delilerle uğraşıyorum paso. Bir ara Kastamonu'da nam salmıştım, verasetçi katip diye, hayranlarım vardı, veraset almak için çevre ilçelerden geliyorlardı, :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :smiley2k: :smiley2k: :smiley2k:

Az çok biliyordum da, dediğim gibi al ürünü, (70 milyarlık) sonra ben bunu beğenmedim, faydasızın teki bu deyip geri ver. Adamı oyarlar bee. Şahsen ben olsam oyarım. Ama anlaşalım, bunu verip Ecoboost alacam dersem belki biraz daha ılımlı davaranılar. :)

Yanıtlama zamanı:

Ne ılımlısı seni kapıda karşılarlar :kıhkıh:

Aracını 2. el değerinden alır. ÜstÜne 3-5 lira daha ödetip ecoboostu verirler :kıhkıh: Sonra yine bekleriz derler :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Sanmam. Aldığım bayiye arabayı iade edeyim. Benim ödediğim parayı verecekler nasılsa, sonra gidip daha iyi bir pazarlıkla başka bir bayiden Ecoboost alayım. :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:

Ya yemin ediyorum kulağıma, aklıma çok hoş bir fikirmiş gibi geliyor :smiley2k:

Biri beni durdursuuunnnnnn.

ÜmitVaysaloğlu tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.