Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yazılım Sonrası Bir Kaç Soru

Featured Replies

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:
@Servet Özkan bey 95bg 1.6 TDCI için motor için güvenli limitler içinde kalarak güç artışı, daha doğrusu tork artışı mümkün olur mu? benim 2015 model sütçü beygirine alışığım ama haftasonu 120bg dizel otomatik test ettikten sonra az da olsa ivmelenme artışı ister oldum ama şayet motoru/turboyu zorlamadan ulaşılabilecek, fiziken mümkün olup yazılımdan dolayı kısılmış durumda ise yazılım yaptırmayı düşüneceğim.

115bg 265nm mümkün olan dumansız sancısız sızısız değerler. Etliye sütlüye dokunmadan kesin çözüm.

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Servet Özkan said:

115bg 265nm mümkün olan dumansız sancısız sızısız değerler. Etliye sütlüye dokunmadan kesin çözüm.

teşekkür ederim :) yani bu değerlere kadar turboyu motoru ekstra yormamış ömründen yememiş oluyoruz. peki uygulama için önerebileceğiniz/bildiğiniz firma/yer var mıdır?

Yanıtlama zamanı:
teşekkür ederim [emoji4] yani bu değerlere kadar turboyu motoru ekstra yormamış ömründen yememiş oluyoruz. peki uygulama için önerebileceğiniz/bildiğiniz firma/yer var mıdır?

Ankarada olmadığın için birşey diyemiyorum.

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Servet Özkan said:

Ankarada olmadığın için birşey diyemiyorum.

Ankara'ya gelmek için her zaman bahane arayan biriyim. :) Ailece seviyoruz Ankara'yı. uzun süren bir işlem değilse bir gelişimde uğrayıp yaptırabilirim.

Yanıtlama zamanı:
9 dakika önce, Kerem Bozdoğan said:

teşekkür ederim :) yani bu değerlere kadar turboyu motoru ekstra yormamış ömründen yememiş oluyoruz. peki uygulama için önerebileceğiniz/bildiğiniz firma/yer var mıdır?

Benim önereceğim yer var. Ama Ankara ya gelmen lazım.

Yanıtlama zamanı:
Ankara'ya gelmek için her zaman bahane arayan biriyim. [emoji4] Ailece seviyoruz Ankara'yı. uzun süren bir işlem değilse bir gelişimde uğrayıp yaptırabilirim.

3 mayıs sonrası konuşalım, halledelim.

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Servet Özkan said:

3 mayıs sonrası konuşalım, halledelim.

tamamdır, teşekkür ederim :)

4 dakika önce, Doğan Kurban said:

Benim önereceğim yer var. Ama Ankara ya gelmen lazım.

geliriz abi, Ankara dediğin Eskişehir'in öte tarafı. Eskişehir dediğin şura. :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.