Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Şimdi mi - 1 Yıl sonra mı?


Cevat Yıldız

Önerilen Mesajlar

yıllık kasko sigorta ve vergi şuan için aylık 225-250 tl arası hiç binmeden maliyetiniz bunu bir yıla yaydığınızda 2500 tl.ödemeniz gerekli...ve sadece mecburen haftasonları araba kullanan bir kişi olarak...bu paraylar heryıl bir dünya ülkesini görmeniz...yada iyi bir tatil yapmanız olası...bende kaldıramıyorum hiçbirşey yapmadan boşuna para verilmesine...fiyatlar aşırı pahalı ama hepsi pahalı...alınır alınmaz...ama gerçekten heray arabam var diye 500 tl.harcamak yılda 6000 tl yapıyor....birde 70000 tl.nin yıllık 10 dan faizini düşünün 500-600 tl getirir aylık...buda yılllık 6000 tl.yapar...eeee aldıgınız araba 70000 tl.alındıktan sonraki gün 6000 değer ver hersene için 3000 tl.değer düşürür...yani..şuan için otomobil normal geliri olan bir insan için kapısının önünde....kendinle gurur duyarak içeri gireceği erkeksi bir duygu sadece...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben yaklaşık 1 yıldır her ay "yok canım araba fiyatları daha da artmaz artık" diyorum ama araba fiyatları çılgınca artmaya devam ediyor.. Cmax ilk çıktığında 1 yıl bile olmadı 1.6 trendi 40000 idi amma pahalı dedik şu an 50 bini aştı.

C-Max Trend 120 lik 43500

Düşünürsen hemen opsiyonlatabiliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslında cmax trend bana daha iyi. Bu adamlar focus trendi 43e veriyolar. Cmaxte bana şart olan yüksek oturma pozisyonu,bel desteği ve cruise var (şiddetli bel fıtığı dolayısıyla) . Esp alaşım jant ve sis farı da var. Günümüz şartlarında o fiyat çok iyi. Ancak iki cekincem var. Biri cmax yüksek olduğu için çok yakar . Günde 50 km yapacağım. Ikincisi de focus ve fiestada benzinli ikinci elde iyi kötü satılır ama cmax benzinli satmak çok çok zor. Cmaxi alıp lpg leyebilirmiyiz acaba.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.