Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 201610 yıl comment_356746 arkadaşlar 2005 model dizel focus aracım yazılım öncesinde debriyaj yukarıda kavrıyordu. yazılım sonrasın da gaza yüklendiğim zaman 1. viteste ve bazen 2. viteste kaçırma yapıyor. sizce değişmeli miyim ve ist. anadolu yakasında yetkili servisler hariç nerede değiştirebilirim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 201610 yıl comment_356778 özel ford servisleri olabilir. mesela acıbadem kemal tepretoğulları yanındaki euroford özel servisi. yada ataşehir herford. olmadı netten araştırın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 201610 yıl comment_356847 bende aynı sorundan değiştirmiştim baskı balata volantı.ben sabit volant yaptım memnunum.aracınız kaç binde bilmiyorum ben 170000 de değiştirdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201610 yıl comment_356930 18 saat önce, Samet Mumcu said: arkadaşlar 2005 model dizel focus aracım yazılım öncesinde debriyaj yukarıda kavrıyordu. yazılım sonrasın da gaza yüklendiğim zaman 1. viteste ve bazen 2. viteste kaçırma yapıyor. sizce değişmeli miyim ve ist. anadolu yakasında yetkili servisler hariç nerede değiştirebilirim ? istanbul gibi birşehirde yaşasam hiç beklemeden değiştiririm mazallah ters bir zamanda ters bir mevkide yolda kalırsınız sıkıntıya düşersiniz zaten bu halde biraz daha kullanırsanız volantla birlikte değiştirmek zorunda kalırsınız ... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın