Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20179 yıl comment_402155 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Eren C-Max in hayırlı olsun, Güzel günlerde kazasız belasız güle güle kullan ? Fiyatlar döviz sebebiyle uçtu ve piyasada pek yok. 1 tane bana gelecek ilgilenirsen görüşürüz. Teşekkür ederim. Dediğim gibi ilgileniyorum ama fiyat konusunda bir bilgi bulamadım. Size gelince konusuruz o zaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20188 yıl comment_455924 iki yol bilgisayarı ve hız göstergesi kugalarda mı var sadece bir de bunu focusa taksak sıkıntısız çalışır mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20188 yıl comment_455925 5 dakika önce, Berat Öztürk yazdı: iki yol bilgisayarı ve hız göstergesi kugalarda mı var sadece bir de bunu focusa taksak sıkıntısız çalışır mı Mca focus göstergede de var çift yb +dijital ancak F3 te otomatik park varsa ki senin araç plus yazılım farkı var. Evet kuga sıkıntısız çalışır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20188 yıl comment_455926 23 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Mca focus göstergede de var çift yb +dijital ancak F3 te otomatik park varsa ki senin araç plus yazılım farkı var. Evet kuga sıkıntısız çalışır. mca takılmıyor sanırım değil mi sorun çıkarıyor park sensöründe vs Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20188 yıl comment_455930 58 dakika önce, Berat Öztürk yazdı: mca takılmıyor sanırım değil mi sorun çıkarıyor park sensöründe vs Evet Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın