Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus MCA Yolcu Kapısı Kilitleme Butonu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Focus 3 MCA ile birlikte içeriden kilitleme butonu sürücü kapısına kapı açma kolunun önüne alındığı için sürücüden başkası kilitleme için kolay ulaşamıyor. Google görsellerde ise modelden emin olmamakla birlikte yolcu kapısında da kilitleme butonu olan araç içi fotoğraflar var.

Sorum ise;

Acaba yolcu kapısı için de after market ürün bulabilir miyiz? sadece kapı açma kolu kısmı ile mi olur, PDM değişmesi gerekir mi bunu da merak ediyorum tabi.

Yanıtlama zamanı:

Emin olmamakla birlikte o kilit DDM ya da PDM'e bağlı değil. Doğrudan GEM'e bağlı. Makyajlı kasaya makyajsız kasa teyp paneli bağlayıp, kablo çekerek konsoldaki kilidi aktif ettiğini söyleyenleri okudum nette..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bu sabah olabilirliğini görmek için dikkatli bakınca farkettim, sürücü kapısı ve yolcu kapısı trimlerindeki kapı kolu alanları farklı boyutlarda. yani kuga iç kapı kolu uyumlu olsa bile trime sığmayacak, trimi kesip biçmek de gereksiz olur. ille de erişim isteniyorsa orta konsola bahsettiğiniz çözümü uygulamak daha pratik Murat bey.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 saat önce, Murat Kavuk said:

İngiliz trim çözüm olabilir :fikir:

hızlı bir googlelama sonucu bulabildiğim çıkma fiyatları £175, kapının tamamı için tabi. sadece trim için ne isterler bilmiyorum. nakliyesi vs yine tuzlu olur gibi maliyet. maliyet yüksek olmasa fikir çok iyi :)

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yeni konu açıp kirlilik yaratmayayım da buradan sorayım dedim.. ben kapıyı içerden kitlediğimde (sürücü kapısındaki düğmeden) bir kez de bassam iki kez de bassam içeride arka yolcu kapılarından kapı açılabiliyor? Ancak kapatıldığında dışarıdan tekrar açılamıyor. Kapıyı kilitlediğimde içeriden açılmamasının yolu var mı (çocuk kilidi dışında) ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum. Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:
47 dakika önce, Emir BOZKIR said:

Yeni konu açıp kirlilik yaratmayayım da buradan sorayım dedim.. ben kapıyı içerden kitlediğimde (sürücü kapısındaki düğmeden) bir kez de bassam iki kez de bassam içeride arka yolcu kapılarından kapı açılabiliyor? Ancak kapatıldığında dışarıdan tekrar açılamıyor. Kapıyı kilitlediğimde içeriden açılmamasının yolu var mı (çocuk kilidi dışında) ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum. Teşekkürler.

Maalesef yok. Çift kilit olarak geçiyor o sistem. MK3'de yer almıyor.

Yanıtlama zamanı:

Elm ile baglanin otomatik kilitlemeyi aktif edin,manuel kilit ten kurtulun

Yanıtlama zamanı:

Hareket edince değil de kapı içerden kapandığında otomatik kilitleyecek bir yazılım var mı ? Ben pimpirikli olduğumdan kapıyı kapatır kapamaz kilitliyorum :) Öyle yapınca ışıklar da sönüyor, kontağı göremiyorum falan :) 

Yanıtlama zamanı:
Hareket edince değil de kapı içerden kapandığında otomatik kilitleyecek bir yazılım var mı ? Ben pimpirikli olduğumdan kapıyı kapatır kapamaz kilitliyorum [emoji4] Öyle yapınca ışıklar da sönüyor, kontağı göremiyorum falan [emoji4] 

Abi kumandadan sadece şöför kapısının açılmasını sağlarsın istersen. Tek basışts senin kapı açılır

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.