Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343825 2017 model Mustang modellerinde 3 renk kaldırılıyor ve yerine başka 3 renk geliyor şeklinde bir haber mevcut. Çok beğendiğimiz 3 renkte gidiyor. 2017 yılı ile discontinued olacak dış renkler: Deep Impact Blue (Derin Mavi) Competition Orange (Kor Turuncu) Guard (Avcı Yeşili) 2017 ile gelecek 3 yeni renk. (2 tonda mavi) Grabber Blue Lightning Blue White Platinum Metallic Dip not: 2016 model gelecek İnci Siyahlar artık farklı olucak. Edindiğim bilgiye göre Manyetik Gri kadar çok simli bir siyah gelecek. Metaliğin önde gideni yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343828 allah aşkına şu renk gitmeden birisi bir guardgreen sipariş etsin, en azından bi dünya gözüyle görürdük @Kemal Yerebakan @Kaan Yagizer Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl Yazar comment_343829 4 dakika önce, Mert Yürüyen said: allah aşkına şu renk gitmeden birisi bir guardgreen sipariş etsin, en azından bi dünya gözüyle görürdük @Kemal Yerebakan @Kaan Yagizer bizde çok istiyoruz görmeyi. bizim siparişlerde yok açıkcası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343830 21 dakika önce, Kemal Yerebakan said: 2017 model Mustang modellerinde 3 renk kaldırılıyor ve yerine başka 3 renk geliyor şeklinde bir haber mevcut. Çok beğendiğimiz 3 renkte gidiyor. 2017 yılı ile discontinued olacak dış renkler: Deep Impact Blue (Derin Mavi) Competition Orange (Kor Turuncu) Guard (Avcı Yeşili) 2017 ile gelecek 3 yeni renk. (2 tonda mavi) Grabber Blue Lightning Blue White Platinum Metallic Dip not: 2016 model gelecek İnci Siyahlar artık farklı olucak. Edindiğim bilgiye göre Manyetik Gri kadar çok simli bir siyah gelecek. Metaliğin önde gideni yani. Ben maviciyim arkadaş Neyseki birinin yerine iki farklı mavi geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl Yazar comment_343833 Şu White Platinum Metallic yerine Wimbledon White(50.yıl özel beyazı) gelseydi yahu. Şubat 4, 201610 yıl Kemal Yerebakan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343834 ...ettik (yazdım ya) Mart üretimine Guardgreen 2,3EB FB girdik ... Temmuz'da Guardgreen'in önünde selfie çekebilirsiniz. (bkn.yaşlı olan benim, bunama olan sen diye söylenen adam) 31 dakika önce, Kemal Yerebakan said: White Platinum Metallic ...laf aramızda kalsın, bu renk kadınların kullandığı -yarı şeffaf / simli tırnak cilası- gibi (bence) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343835 6 dakika önce, Kaan Yagizer said: ...ettik (yazdım ya) Mart üretimine Guardgreen 2,3EB FB girdik ... Temmuz'da Guardgreen'in önünde selfie çekebilirsiniz. (bkn.yaşlı olan benim, bunama olan sen diye söylenen adam) ...laf aramızda kalsın, bu renk kadınların kullandığı -yarı şeffaf / simli tırnak cilası- gibi (bence) gözümle görmeden inanmam -bknz. bunaklığın üstünü örtmek, inkar etmek- Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343836 Ekmek - Kuran - Evliya çarpsın sipariş ettik yahu. (bkn.Gavura yemin ettirmek) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl Yazar comment_343837 Opps renk Tri-Coat ' muş. Yani Kuantum Sarı gibi.. Yani ekstra maliyet Şubat 4, 201610 yıl Kemal Yerebakan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343842 18 dakika önce, Kaan Yagizer said: Ekmek - Kuran - Evliya çarpsın sipariş ettik yahu. (bkn.Gavura yemin ettirmek) Allah iyiliğini versin.. Ağzımdaki çayı ekrana püskürttüm Onu siliyorum şimdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343861 2 saat önce, Kaan Yagizer said: Ekmek - Kuran - Evliya çarpsın sipariş ettik yahu. (bkn.Gavura yemin ettirmek) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201610 yıl Yazar comment_352858 Bugün gelen döküman içerisinde yazan satırlar. "•Avcı Yeşili + Kor Turuncu + Derin Mavi renk seçenekleri ürün gamından kaldırılmıştır ." yerine gelen renk gözükmüyor orası daha hazırlık aşamasında herhalde. ilk ve son derin mavi arabamız convertible olarak gelecek bu durumda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201610 yıl comment_352860 Bu sefer geçildim Kor turuncu'ya hiç şaşırmadım. Yeşil'e az şaşırdım Maviye çok çok şaşırdım. Sen git en güzel rengi iptal et, Camaro alacağım işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201610 yıl comment_352874 1 saat önce, Kemal Yerebakan said: ilk ve son derin mavi arabamız convertible olarak gelecek bu durumda. ... Deep Blue'yi seviyordum. Stoğa Guard Green sipariş etmiştik, o yüzden içim rahat ... bilmeden son dakika golü atmışız. Temmuz üretim siparişlerini geçtik ... Magnet X 2 - Spor - Siyah - Beyaz - Quantum yazdık ... artık bu kuZular ile Eylül'de görüşürüz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın