Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Seat Leon Fr İzlenimleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Cihan Buğdaycı yazdı:

Teşekkür ederim.Vag grubu servisinden bir ben memnunum galiba.Bakıma veriyorum acelem yok istediğiniz zaman teslim edebilirsiniz diyorum 2 saat sonra aracınız hazırdır diye arıyorlar.Ellerinde ikame araç kalmıyor araba lazım diyorum üstelik diretmeden zeplin oto kiralamadan benim adıma araç kiralayıp istediğim herhangi bir yere teslim ediyorlar.Ben çok şanslıyım herhalde bilemedim...

Hem de arabaları alıp kaza yapıp, söylemeden kakalamaya çalışan servis :D Ne adamlar var yahu. 

Geçmiş olsun Cihan, sorun büyümeden çözülmüş olması iyi en azından.

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 11,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar Eryürekli
    Serdar Eryürekli

Hayırlı olsun, bilgilendirme için teşekkürler. Beklediğimiz bir konuydu değil mi @Mert Yürüyen Umarım sorunsuz binersiniz. Servislerden çok şikayet var, ileri de onlarında izlenimlerini bekliyoruz siz

• Cihan Buğdaycı
    Cihan Buğdaycı

Teşekkür ederim Cem abi.Bende düzgün bir seçim yaptığımı düşünüyorum yazılım sonrası daha eğlenceli bir araç olacağını tahmin ediyorum.      Teşekkür ederim.Servis ile şikayetleri bende du

• Bahadır Atay
    Bahadır Atay

3 focus dan sonra torsiyonlu  golf e geçince anladım ki standart bir kullanıcının anlayamayacağı yada önem vermeyeceği bir ayrıntı.bağımsız süspansiyonu bilen çok insanda yok onun için farkı anlamasıd

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
12 saat önce, Yasin Taşcı yazdı:

Geçmiş olsun sizin aracı satılık görmüştüm sahibindende sanki?

Doğru görmüşsünüz.:) Geçen sene mart ayı gibi çok yol yaptığımdan daha ekonomik olsun diye dizel otomatik 116'ya niyetlendim.Üstüne 60.000 tl gibi bir rakam eklemem gerekiyordu.Bmw benim arabadan sürüş keyfi,yol tutuş,kalite ve marka olarak çok daha üstün olsa bile sırf ekonomik olsun diye bu kadar para ekleyip performans ve donanım olarak geriye gitmek istemedim.

--1 dakika sonra eklendi--
12 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Hem de arabaları alıp kaza yapıp, söylemeden kakalamaya çalışan servis :D Ne adamlar var yahu. 

Geçmiş olsun Cihan, sorun büyümeden çözülmüş olması iyi en azından.

Teşekkür ederim Yakup motoru kucağımıza almadan kurtardık en azından. :kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.