Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus 2 dci motor suyu damlıyor


Muhammet Çelik

Soru

Merhaba arkadaşlar geçenlerde 2006 focus dizel aracımın rot kollarını bakım için tamirciye götürdüğümde, rot ayarı sonrasında aracımı sağ ön taraf yukarıda kalacak şekilde park etti. Kaputu açtığımda ilk fotoğraftaki yeşil işaretli alandaki bağlantı noktasından turuncu motor suyunun damladığını fark ettim. Düz zeminde değil rampada olduğunda çok çok damlıyor. Hazır tamircideyken onuda gösterdim. Termostat değişmesi gerek dedi. İşçilik dahil 260 tl ye değişir dedi. Fotoda işaretlediğim bağlantı noktasında bir parçanın olamadığını söyledi. Ustayı pek gözüm tutmadı. Böyle sorunla daha önce karşılaşan oldumu acaba ? Şimdiden teşekkürler


 

Fantasia Painting(1).jpg

WP_20160113_005.jpg

WP_20160113_006.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 2 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

arkadaşım aynı sorun bendede vardı. termostatı sakın değiştirme. banada aynısını söylemişlerdi.  sanai ye git o hortumu çek çıkar orada yuvarlak bir oring (tüp lastiği gibi düşün sadece solucan gibi yuvarlak) var. oringi  yerinden çıkar. ben japon parçaları satan bir satıcıda buldum 1 tl. onu değiştir. yerine tak sorunun çözülecektir.o boru yük görmediği için damlatmayı kesecektir. geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Su damlatmanın termostatla ne alakası var. Termostat sorunundan bahsedebilmek için; ya hararet aşırı yükselir bu durumda termostat açmıyordur, hararet geç yükselirse budefada termostat açık kalıyordur. Bu durumlar yoksa  usta sallamış demektir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.