Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Focus Led Far

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle merhaba arkadaşlar. 

Geçen internette gezerken öyle sanıyorum ki Çinde bir aractı yeni focus lar için yapılmış bu farları gördüm. Istanbulda bu farları bulabileceğim bir yer varmı.?

Ve sizce nasıl olur??

Teşekkürler. . 

2016-01-11 21.46.06.png

2016-01-11 21.46.41.png

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet az önce siteyi inceledim farlar çok hoşuma gitti ama kalitesi yerine tam otururmu bunlar hep soru işareti kafamda. Keşke canlı görüp inceleyebilsem.  Neyse aramaya devam. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

?

Erol Süzer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Görüntü olarak bence gayet güzel ama Bey'in dediği gibi performansı görüntüsü ile orantılı olmayabilir. Denemek lazım...

Yanıtlama zamanı:

Daha önceki konularda da yazdım çin malı far ile ilgi birkaç bilgi ama buraya da ekliyim. Çin mallarının ucuz olmasının en büyük etkeni ucuz malzeme. Özellikle mercekli farlarda 1 yıl kadar bir süre içerisinde merceklerde kararmalar olmaya başlıyor. Daha sonrasında bunun çözümü mercek değişimi ile ancak düzeliyor. Yani bin tl ye çin malı far alıp 1 yıl sonunda neredeyse bir bin tl daha masraf yapıyorsunuz. Bence paranıza yazık.  Biraz daha bekleyip orj mercekli farların çıkmacılara düşmesi için dua etmek bir seçenek. Diğer seçenek ise kendi farınızı bixenon a çevirtip gen5 sistemini de yaptırıp yaklaşık 1200 tl ye mis gibi kullanmak. Seçim sizin.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şuan denemek için tek şans Uzakdoğu sitelerine para yatırıp gelmesi için dua etmek malum gümrük, kırık. , arıza gibi gibi.  Bencede paraya yazık. Belki istanbulda vardır diye arkadaslara sormak istedim. Teşekkürler hepinize

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Erol bey merhaba acaba far ile ilgili bir gelişme var mı? Benim de çok hoşuma gitti çok karizmatik duruyor. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bildiğim yok. Karizmatik durduğu kesin. Alınır mı ? Ben cesaret edemedim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.