Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Korkarım ki ben de Iphone alacağım, ama nasıl?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

forever HTC :yeah:

• Yanıt 54
  • Görüntüleme 9,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Android fanatiği geldi ahanda show başlasın htc çok iyi marka 1-2 modeli çok daha iyidir ama hem sistemi hemde telin gelişmesi gerekiyor şuan birinci iphone seneye veya 2 sene sonra roller

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Aypon cu Tolga

• öhü öhü...Android alınacaksa Samsung Galaxy S 2 alınsın lütfen..

Yanıtlama zamanı:

Samsung iyi bir ürün sunmuş olabilir ama çok değil 1 yıl sonra i4 kadar güncel kalabilecek mi ya da sağlam..

Kaçtane Samsung kullandıysam birkaç ay sürdü listelerdeki başarısı; sonrasında Google aratmasında bile çıkmaz oldular ve başta pil peşinde ekran sorunları çıkardılar.

Yanıtlama zamanı:

tolga bey bende tel almayı duşunuyorum ıphone ıle blackberry bold arasında kaldım :D

Yanıtlama zamanı:

Benim aslında acelem yok ama Vodafone un kampanyası cazip gelmişti, stokta ürün olmayınca şimdilik vazgeçtim gibi..

Yanıtlama zamanı:

evet bende duydum stokta yokmuş vodafonda bekleyelim aveadada varmış diye duydum ama araştırmak lazım

Yanıtlama zamanı:

Avea dan haberim yok ama 7-8 sene önce aldığım hatları hep elimde patlamıştı, faturada sahtecilik vardı ve çekim alanları berbattı.

Yanıtlama zamanı:

aman aman

Yanıtlama zamanı:

Samsung iyi bir ürün sunmuş olabilir ama çok değil 1 yıl sonra i4 kadar güncel kalabilecek mi ya da sağlam..

Kaçtane Samsung kullandıysam birkaç ay sürdü listelerdeki başarısı; sonrasında Google aratmasında bile çıkmaz oldular ve başta pil peşinde ekran sorunları çıkardılar.

Tolga abi babamda Galaxy S var... Hatta S2 alacaktı da o fiyat farkını vermeye değmez dedimde öyle almamıştı.. Gayet hızlı babam bi de yeni olduğu için bayağı kurcalıyor hatta tuttu 1 gb internet paketi aldı.. Her gün rahat 1-1.5 saat telefon görüşmesi yapıyor telefonun şarjı 1 gün gidiyor...Gayet güzel S ve S2.. Gerçekten bunlar diğer samsunglar gibi değil.. :) Bence al bi dene... İphone ölmez felan deniyorda hep adından satıyor bence... Tamam güzel ama değer mi o paraya.. 800 liraya Galaxy S alınabilirken tutup 1600 verip iphone almak..

Yanıtlama zamanı:

evet bende duydum stokta yokmuş vodafonda bekleyelim aveadada varmış diye duydum ama araştırmak lazım

bizde ailecek avea var(egm tarifesi) çekim alanını felan gayet genişlettiler güzel yani.. :) Tavsiye ederim.. :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.