Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201115 yıl Yazar comment_5707 Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi lastik bakıyordum ve Tolga da sağ olsun Tangodan çıkan lassa Revo larını göndermeyi teklif etmişti. Lastikler Çarşamba günü geldi; bende dün akşam iş çıkışı gidip aldım.Hemende gidip taktırdım. Dün ve bugün kullandıktan sonra anladım ki benim eski lastikler artık iyice sertleşmiş ve fren mesafeside uzamış. Aracın konforu arttı; kalkışlarda sanırım biraz patinaj çekiyormuşum çünkü şuanda kalkışlarda araç kendini daha fazla öne atıyor.Direksiyon tepkileride gayet güzel. Tolgacım çok teşekkür ederim beni hem büyük bir masraftan kurtardın hemde araçtan aldığım zevki arttırdın.(Bol Bol hayor duamızı da aldın) Lastikler takılırken birde baktım sol farım yanmıyor; oysa yarım saat önce işyerinin otoparkında yanıyordu.Şeffaf ışık sağlayan osram night breaker 1 yıl dayanmış oldu böylece.sanayiye uğrayıp onuda değiştirttim aracı da yıkattım Keyfi yerine geldi arabanın Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201115 yıl comment_5710 Keyifli sürüşler dileriz Aracın en önemli uzvu değişmiş oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201115 yıl Yazar comment_5711 Evet Lastik çok çok önemli; değiştiriken siboplarıda değiştirdim; balans falan araç kendine geldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201115 yıl comment_5721 Dayı arabayımı yıkattın kiyamet yaklaşıyo desenee Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201115 yıl Yazar comment_5729 Dayı arabayımı yıkattın kiyamet yaklaşıyo desenee Engin kipadaki pompacı dayanamadı artık kaza yapıcan önünü arkanı göremicen dedi, aldı eline köpük makinasını giriş ti Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201115 yıl comment_7027 Güle güle kullan Aydıncım. O lastiklerin direksiyon tepkileri, yol tutuşları, ses seviyeleri ve yuvarlanma dirençleri gerçekten iyidir. İlk nesil Michelin Primacy lerden sonra Focus a cuk diye oturmuştu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201213 yıl comment_113211 Bizimkiler de bitti, internetten alayım diyorum.. Michelin Pilot Primacy Hp 2 (3 uygun değil.) Continental Premium Contact 5 (5 çıktı ama nerde bulurum bilmiyorum, Contact 2; Michelinden 2'den sesli o yüzden Contact 2 alınmayacak.) 3 Çıkmış http://www.michelin....helin-primacy-3 fakat bana uygun yok, 205 50 r17 var birde 215 55 r16 var.. Bundan alcaz yine sanırsam kaldık michelin'e http://www.michelin.com.tr/otomobil-lastikleri/michelin-primacy-hp?fromTyreSelector=true&brand=ford&selectorMode=byCar&model=focus%20ii&range=focus&engine=1.6%20tdci%2090&year=2004%20-%202011&fromTyreSegment=1&carId=4W63467 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201213 yıl comment_113212 Bundan alcaz yine sanırsam kaldık michelin'e falken pirelli bridstone continantal ve michellin kullanmış biri olarak hepsi bir kenara michellin bir kenara diyebilirim kendi açımdan. Yeni arabamı alırken üstünde neyle gelirse onla veriyoruz demişlerdi bende michellin i bulana kadar yeni getirtiriz demiştim Allahtan ilk seferde michellin geldi Pirelli p6000:İyi durur fakat virajlarda iyi dönemiyor.Ses düzeyi yüksek.Islak zeminde fena değil. 3/5 Bridstone turanza:Çok İyi viraj alıyor.Islak zemin iyi duruş mesafesi fena değil fakat çok gürültülü.4/5 Continantal:Islak zemin ve viraj alımı iyi ses düzeyi az sayılabilir fakat durma mesafesi biraz kötü.4/5 Michellin hp2:Viraj alma çok iyi sessiz ıslak kuru çok iyi yol tutuşu durma mesafesi iyi.5/5 Falken:ne işi var bunun bu listede görmemiş olayım 1/5 Nacizane şahsi fikirlerimdir. Ağustos 18, 201213 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201213 yıl comment_113213 Abi sen diğerlerini niye yazdın ki ? bana değil sanırım Michelin 2 bulursam ondan alacağım . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201213 yıl comment_113214 Abi sen diğerlerini niye yazdın ki ? bana değil sanırım Tabiki sana değil öyle genel kullanım fikirlerimi paylaştım.Ama falken al sen bak tam şehir efsanesi o Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201213 yıl comment_113215 Dunlop, goodyear,yokohama eklenebilir.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın