Mehmet oktay Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2015 Merhaba, burası doğru yer mi emin değilim. Ayrıca forumda aradım ama bulamadım. Üyeler tanışmada tuttukları takımı da yazıyorlar. Acaba site yöneticilerimiz tuttuğumuz takımların istatistiklerini paylaşabilirler mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Maalesef bu tür istatistik yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Anket yapalım mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Tutmayanlara illa tutturacakmıyız yani 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Tutmayanlara illa tutturacakmıyız yani [emoji4] Bekir abeeeyyyyyyy [emoji15] [emoji1] [emoji2] [emoji16] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Dilerseniz hazırlarım ama içinde eskinden bahsettiğimiz fanatiklik veya tartışma olursa.Silinir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Bence girmeyelim boyle bir işe. Illaki tartişma olacak kalp kirilmasin bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Ben doğma büyüme Bayern Münih'liyim, istatistik yaparken beni ve benim gibileri de hesaba katmanız lazım :D 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Ben doğma büyüme Bayern Münih'liyim, istatistik yaparken beni ve benim gibileri de hesaba katmanız lazım Hakan abi bende Selective united taraftariyim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet oktay Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Sadece merak ettim. Belki vardır dedim. Ama tartışma polemik olacaksa hiç uğraşmayın bence. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap