Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201510 yıl comment_323646 Bugün arka koltuğa su döküldü bende kurusun diye 4 camı açıp çift kilit yapıp yukarıya çıktım.Arabaya arada bakıyorum tabi o sırada bizim binadan bi çocuk arabanın içine bakıyodu kapıya dokunmaya fırsatı kalmadan alarmın ötmesi bir oldu çocuk o korkuyla kaçtı tabiki bu olay 1-2 ay önce tüm camlar fln kapalı çift kilit yapılmış halde yine başıma geldi ve focusda alarm olduğunu öğrenmiş olmuştum Sorum şu bu alarm hangi durumlarda çalışıyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201510 yıl comment_323651 Ben şimdiye kadar sadece çift kilitle kaputu açtım alarm çaldı, kapıları anahtarla açmaya çalıştım çalmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201510 yıl Solution comment_323652 tavanda sensörler var hareket algılarlarsa çalıyor, camlar açıkken aracın dışındaki hareketi de görüyor. Ayrıca kapılardan biri veya bagaj veya kaput açılırsa çalar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201510 yıl comment_323681 Yanlış hatırlamıyorsam yedek anahtarın üzerindeki kartında yazıyordu,çift kilitle alarm devrede olur diye.Kaputu kurcalarken alarm çalıştı ve yazın köyde camlar açık çift kilitli bi şekilde dururken alarmı çaldı.Ön tavan lambalarının orada sensörü var diye biliyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın