Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bugün aslında .....

Featured Replies

• Yanıt 92
  • Görüntüleme 11,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bugün öğlen ameliyathaneden çıkınca biraz hava alma ihtiyacı ile Tünektepe'ye çıktım. 6.5 km'lik güzel bir tırmanma etabı sonrasında nefis bir Antalya manzarası (çektiğim foto aşağıda) Ak

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Şunun gibi kalıyorum içki konularında (plaka pleasee)

• yok ya...bogulmayız kaztüyü yastık birde...starbuckslarda varya frapitotto motto bişiler...oglan gidip konuşuyor birsürü anlamadığım terim kendimi recep sanıyom..wendy trendy bilmemne verişte soguk bi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

top secret...sabah söyledim gitti...üzüldüm ya...evin bireyi gibi olmuştu ne bçim şey hanım bile aglamaklı sanki evden biri gitmiş gibi sinir oldum..hanım istemişti onu cok...ev alıcam yada cok donanımlı bişi...bugün mondeolar doluydu aydın ya...beyazda cok gitmiş trendlere..ama içine koymuşlar normal cd teyp...cmax verelimdeyip durdular focus dar alma rahat edemezsinn diye...59000 dediler beyaz tit zpaket cam tavnlı...bilmiyom...aydın bekleyeyim diyorum ev işini halledemezsem...arabaya dönerim konu bu...

Yanıtlama zamanı:

top secret...sabah söyledim gitti...üzüldüm ya...evin bireyi gibi olmuştu ne bçim şey hanım bile aglamaklı sanki evden biri gitmiş gibi sinir oldum..hanım istemişti onu cok...ev alıcam yada cok donanımlı bişi...bugün mondeolar doluydu aydın ya...beyazda cok gitmiş trendlere..ama içine koymuşlar normal cd teyp...cmax verelimdeyip durdular focus dar alma rahat edemezsinn diye...59000 dediler beyaz tit zpaket cam tavnlı...bilmiyom...aydın bekleyeyim diyorum ev işini halledemezsem...arabaya dönerim konu bu...

Hadi hayırlısı Tevfik abi.

inşallah aramazsın focusu.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sanırım aydın....ve yusufta aynı düşüncede yako...focus dar bizemi geliyor bizmi girince daralıyoruz anlamadım.... :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

mondeolar işte öle aydıncım trendlere 58800 koymuşlar..fiyat falan...cmax cok güzel geliyor ama oglana karavan gibi gözüktügünden pis herifi mutlu edemiyoz...keşke ikna olsa suan en alısanı araç o cünkü...

Yanıtlama zamanı:

Focus 2 de dar o zaman ? Ölçü farkı 1 cm bile yok bazı yerlerde

arka baş mesafe 2 cm kısa başka fark yok

Diğerleri duygusal bir his

santimlere falan bakma; içine oturunca ne hissediyorsun ona bak.

F II daha ferah F III ten.

Yanıtlama zamanı:

Napsın senin oğlan kocaaaaa mondeoyu yahu....Genç o,focus 3 şeker yakışır ona...Gel vazgeç inadından da alalım sanada bir şeker kırmızı hb,izmire gelince peşpeşe takılırız alsancakta ....eheheheüeee....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bugün duruyordu şeker hb...istemiyor pis herifki...istese aldırtır bana....ama hiç sevmedi yeni focusu...bakalım nolucak kafamı dinleyeyim biraz...yolsonuda gecsin artık...seneye birşeyler bakarız ya....yoruldum ev mi arabamı hiçbişi düşünmeden gecirmek istiyom yılsonu iznimi...sadece...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sus len....merve noldu...haahahaha...bende senin moralini bozayım biraz..... :P

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.