Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36476 Abi ne zaman sattın kaça sattın nerde sattın? Konu nerde ben göremedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl Yazar comment_36478 top secret...sabah söyledim gitti...üzüldüm ya...evin bireyi gibi olmuştu ne bçim şey hanım bile aglamaklı sanki evden biri gitmiş gibi sinir oldum..hanım istemişti onu cok...ev alıcam yada cok donanımlı bişi...bugün mondeolar doluydu aydın ya...beyazda cok gitmiş trendlere..ama içine koymuşlar normal cd teyp...cmax verelimdeyip durdular focus dar alma rahat edemezsinn diye...59000 dediler beyaz tit zpaket cam tavnlı...bilmiyom...aydın bekleyeyim diyorum ev işini halledemezsem...arabaya dönerim konu bu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36482 top secret...sabah söyledim gitti...üzüldüm ya...evin bireyi gibi olmuştu ne bçim şey hanım bile aglamaklı sanki evden biri gitmiş gibi sinir oldum..hanım istemişti onu cok...ev alıcam yada cok donanımlı bişi...bugün mondeolar doluydu aydın ya...beyazda cok gitmiş trendlere..ama içine koymuşlar normal cd teyp...cmax verelimdeyip durdular focus dar alma rahat edemezsinn diye...59000 dediler beyaz tit zpaket cam tavnlı...bilmiyom...aydın bekleyeyim diyorum ev işini halledemezsem...arabaya dönerim konu bu... Hadi hayırlısı Tevfik abi. inşallah aramazsın focusu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36483 1 cm fark ile darlık sıfatı alınıyorsa, evet dardır Ferah'lık ayrı tabi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl Yazar comment_36484 sanırım aydın....ve yusufta aynı düşüncede yako...focus dar bizemi geliyor bizmi girince daralıyoruz anlamadım.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36485 Ölçülere baktınız mı ? Ferahlık ayrı, sığma alanın ayrı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36487 Focus 2 de dar o zaman ? Ölçü farkı 1 cm bile yok bazı yerlerde arka baş mesafe 2 cm kısa başka fark yok Diğerleri duygusal bir his Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl Yazar comment_36488 mondeolar işte öle aydıncım trendlere 58800 koymuşlar..fiyat falan...cmax cok güzel geliyor ama oglana karavan gibi gözüktügünden pis herifi mutlu edemiyoz...keşke ikna olsa suan en alısanı araç o cünkü... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36489 Focus 2 de dar o zaman ? Ölçü farkı 1 cm bile yok bazı yerlerde arka baş mesafe 2 cm kısa başka fark yok Diğerleri duygusal bir his santimlere falan bakma; içine oturunca ne hissediyorsun ona bak. F II daha ferah F III ten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36490 Dediğim gibi ben ufak olduğunu düşünsem söylerim...Arka baş mesafesi hariç bir fark yok..Aynı Bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36492 Napsın senin oğlan kocaaaaa mondeoyu yahu....Genç o,focus 3 şeker yakışır ona...Gel vazgeç inadından da alalım sanada bir şeker kırmızı hb,izmire gelince peşpeşe takılırız alsancakta ....eheheheüeee.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl Yazar comment_36494 bugün duruyordu şeker hb...istemiyor pis herifki...istese aldırtır bana....ama hiç sevmedi yeni focusu...bakalım nolucak kafamı dinleyeyim biraz...yolsonuda gecsin artık...seneye birşeyler bakarız ya....yoruldum ev mi arabamı hiçbişi düşünmeden gecirmek istiyom yılsonu iznimi...sadece... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36495 Satma dedik ama dinletemedik ..................................... Çoook beklersiniz Çok Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl Yazar comment_36496 sus len....merve noldu...haahahaha...bende senin moralini bozayım biraz..... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın